Найкращі подарунки для футболістів

Найкращі подарунки для футболістів

Найкращі футбольні подарунки — від бутсів до спорядження — призначені для гравців будь-якого рівня. Якщо ви купуєте для людини, яка живе заради гри, ці подарунки вона не розчарується. Незалежно від того, чи потребують заміни улюблені (але серйозно зношені) бутси чи на горизонті нова команда (і майки), завзяті футболісти — це тип спортсменів, які завжди шукають свіже спорядження. Звичайно, це, як правило, гарна новина для дарувальника в його житті, коли настають свята, дні народження чи чемпіонати. Ознайомтеся з найкращими футбольними подарунками для футболіста: від технологічних м'ячів до спорядження, яке передає улюблений стиль гри.

1. Футбольний м'яч

Краса футболу полягає в тому, що для проведення матчу потрібна лише одна частина обладнання: мяч. Футбольні м'ячі розроблені зі спеціальними канавками та текстурованим корпусом для максимального зчеплення, контролю та польоту, коли вони залітають у задню частину сітки.

2. Футбольні сумки і рюкзаки

Подбайте про те, щоб у вашого футболіста було місце, щоб носити все своє спорядження за допомогою футбольної сумки чи рюкзаку. Наприклад, Nike Brasilia Duffel може вмістити до 95 літрів спорядження (подумайте: м'ячі, щитки на гомілки, бутси, майки, тощо). Завдяки нижньому відділенню на блискавці можна зберігати спітніле післяматчеве спорядження окремо від чистих речей дорогою додому.

3. Футбольні кросівки

Тренування - це невід'ємна частина гри. Для того щоб бути завжди в формі і проводити тренування поза ігровим майданчиком футболісту як повітря необхідні класні бігові кросівки. Кросівки для бігу стоять на третьому місці серед найнеобхідніших речей футболіста після м'яча і бутс. 

4. Футбольні бутси Nike

4Football пропонує футбольні бутси та взуття для всіх типів покриттів (штучна трава, твердий грунт, газон, багатоповерховий майданчик і критий корт), і вони доступні в різноманітних кольорах і дизайнах. Свіжа пара стане чудовим святковим подарунком на день народження, свято чи чемпіонат.

5. Якісний компактний насос для м'яча чи манометр

Ніхто не любить грати зпущеним м'ячем, а насосу як правило під рукою не знаходиться. Компактний насос стане незамінним помічником будь якого футболіста і не займе багато місця у багажу. А для того щоб м'яч м'яч мав правильний відскок найкраще контролювати ступінь накачування за допомогою спеціального футбольного - манометра. 

6. Супутні товари для тренувань

Дрібниці мають значення. Якісна пляшка для води з клапаном від протікання, напульсник для витирання поту в запеклій баталії, фішки для тренування слалому чи то просто ріжок для одягання взуття. Без цих аксессуарів хоч з дому не виходь.