Umbro представили офіційний м'яч Кубка Африканських Націй 2019

Umbro перемінили Mitre у якості постачальника офіційних м'ячів для CAF.
офіційний м'яч Кубка Африканських Націй 2019

Umbro оголосили про висновок партнерської угоди з Конфедерацією Африканського Футболу (CAF), згідно з яким компанія буде поставляти офіційні м'ячі для турнірів, проведених під егідою цієї організації. І от, у рамках даного угоди вже відбулася презентація офіційного м'яча Кубка Африканських Націй, який пройде цього року в Єгипту.

Результатом підписаного угоди стало те, що Umbro перемінили Mitre у якості постачальника офіційних м'ячів для CAF, внаслідок чого британський виробник спортивних товарів ще більше зміцнить свій вплив на африканському континенті, адже недавно вже було оголошено про початок співробітництва з деякими національними футбольними федераціями в Африці. Що стосується самого м'яча, то для Кубка Африканських Націй Umbro використовують свою схвалену ФІФА модель Neo Pro, з оновленим дизайном, що випробували на собі вплив квітів національного прапора Єгипту – країни, що ухвалює цей великий футбольний форум цього року. Модель Neo Pro містить усе, що повинне бути присутнім в ігровому снаряді топ-рівня: текстурированная покришка з мікрофібри Teijin, , що надає м'ячу додаткову міцність і чудову аеродинаміку, п'ятишарова конструкція з латексною камерою усередині для стабільного відскоку від поверхні поля, а також зшита вручну 14-панельна конструкція з герметичними швами для забезпечення ідеальної водонепроникності. Відмінний снаряд по всіх параметрах.

Umbro перемінили Mitre у якості постачальника офіційних м'ячів для CAF

«Ми не можемо не пишатися тим, що CAF вибрали нас як постачальника офіційного м'яча Кубка Африканських Націй 2019-го року» - говорить Том Гржелак, директор бренда в регіоні Близький Схід і Єгипет. «Футбол - самий популярний вид спорту в Африці, і, як будь-який великий спортивний бренд, довгі роки працюючий у футболі, ми вважаємося, що дана партнерська угода є оптимальним розв'язком для обох сторін. Більше того, турнір, проведений у Єгипту, ще сильніше зміцнить позиції бренда Umbro у цій країні».

Ми вже перебуваємо в передчутті того, як Мо Салах, прозваний уболівальниками «Єгипетським королем», буде відправляти цей новий м'яч у сітку воріт суперників із завидною регулярністю в матчах майбутнього турніру, який пройде на полях його рідної країни в червні й липні. До речі, це буде перший в історії літній Кубок Африканських Націй.