Nike представляють колекцію Nuovo White Pack

Nike представляють колекцію Nuovo White Pack

Осінь вступає у свої права, переміняючи печеня літо. У цей час Nike випускають колекцію бутс Nuovo White Pack, у якій усі чотири моделі виконані в чистому білому кольорі. Повернувшись до естетики білосніжної чистоти, американський монстр спортивної індустрії пропонує нам на вибір новітні осінні варіанти. 

Nike представляють колекцію Nuovo White Pack

Так, а де ж Tiempo 8? Реліз цих бутс відбувся раніше. Насправді, Nike уже представили дизайн із колекції Nouveau, презентуючи модель Tiempo нового покоління в червні. Думаємо, що це вам відомо. А от, що ви не знали, але дуже прагли довідатися, це те, випустять чи Nike свої інші флагманські бутси в рамках цієї колекції, і якщо так, те коли саме це відбудеться. Що ж, зараз ви одержали відповідь на своє питання, і ця білосніжна колекція, безсумнівно, коштує довгих очікувань. Естетика дизайну бутс із колекції Nouveau White Pack чистіше, чим історія відвіданих сторінок у браузері підлітка в той момент, коли його мама просить позичити сімейний ноутбук для щотижневого продуктового шопінгу в інтернет-магазинах. Вона воістину непорочна. 

Nike представляють колекцію Nuovo White Pack

Візуальне оформлення в рамках колекції Nuovo, , що стало всього лише четвертою варіацією дизайну моделі Superfly сьомого покоління, представляє із себе її самий вишуканий зовнішній вигляд на сьогоднішній день. Так, ми повністю згодні, що надягати білі бутси в той часовий період, коли сухі літні поля перетворюються в осінні грязьові ванни, цей не самий удалий розв'язок. І от, ми одержуємо цей білосніжний і візуально привабливий подарунок від Nike, який ви, імовірно, не насмілитеся використовувати на натуральному газоні аж до наступного літа. Якщо ви прийняли розв'язок придбати їх, ми радимо робити покупку як мінімум за два тижні до вашої дебютної гри в нових бутсах, щоб у вас був час захопитися ними у всій їхній вроді.

Nike представляють колекцію Nuovo White Pack

Дизайн моделі Mercurial Vapor 13 так само, якщо не більш вражаючим, оскільки в ньому присутні хромовані контури логотипа й брендового текстового блоку Nike Football, запозичені в моделі Superfly. Одночасно ця модель придбала більш витончену форму, втратившись коміра Dynamic Fit. Бажаємо вам удачі при виборі.

Nike представляють колекцію Nuovo White Pack

Парочка «фантомів» також є присутнім на вечірці колекції Nuovo Pack, де, відмовившись від своїх звичайні строкатих убрань, вони з'являються у вигладжених білосніжних костюмах. Бутси PhantomVNM і PhantomVSN прикрашені сріблистими деталями, такими як логотип Nike, а також брендовими блоками. Хоча підстава тут має більш матове покриття в порівнянні із блискучим верхом моделі Mercurial.

Nike представляють колекцію Nuovo White Pack

Знову ж, дизайн моделей PhantomVNM і PhantomVSN відрізняється чистою естетикою, а це означає, що, незважаючи на те, що ці бутси будуть виглядати чудово в пакувальній коробці, їх зовнішній вигляд швидко зіпсується після вашої першої появи в них на брудній галявині. Якщо ви запитаєте нас, будемо чи ми використовувати їх на трав'яному газоні, ми відповімо: « так, будемо, але тільки тоді, коли газон буде ідеально сухим». Приготуйтеся до розчарування, якщо ви певен, що ці бутси будуть виглядати так само круто до кінця першої половини матчу на змоклому природньому покритті. Розв'язок? Штучне покриття. Якщо ви будете відіграти в цих бутсах на синтетичних газонах, їх білизна збережеться в первозданному виді.

Nike представляють колекцію Nuovo White Pack

На цьому практично все. Дизайнерська концепція бутс із найбільш актуальної колекції Nike надзвичайно проста, але при цьому неймовірно `стильна`. Виробник надасть бутси з нової колекції всім своїм професійним гравцям напередодні старту групового етапу Ліги чемпіонів 2019/20 уже на цьому тижні. Як і завжди у випадку з Nike, час релізу підібраний дуже вдало. Стежите за всіма футболістами з команди Nike, які будуть з'являтися на поле в цих бутсах протягом вересня й жовтня, адже американський бренд прагне до тотального домінування в сегменти одноколірних моделей футбольних бутс.