Adidas повернув до життя футбольні бутси F50 X Tunit

Adidas повернув до життя футбольні бутси F50 X Tunit

Перед вашими очима перевидання моделі 2006-го року Adidas F50.6 Tunit. В основі дизайну цих бутс – перший зразок із серії F50 Tunit. Це оригінальне розцвічення OG, , що надихнула наступні покоління швидкісних моделей. Чому ж саме версія OG? Уся справа в релізах, що відбулися недавно, бутс X 19+ і X 99 19.1. В Adidas просто розв'язали об'єднати ці три моделі в концептуальне сімейство швидкісних бутс.

Якщо говорити про технології й функціональних характеристиках розглянутому футбольному взуття, те, створюється враження, що з моменту випуску першого видання X Tunit у вже далекому 2006-м року, технічний прогрес переніс нас у зовсім іншу реальність. Отже, що ж зробили інженери Adidas? Вони побрали матеріали й технологічні особливості з нової моделі X 19.1, звідти ж запозичили й деякі елементи графічного оформлення. Так з'явилися на світло ці скажено швидкі бутси Адідас. Зустрічайте, старі добрі X Tunit у сучасному втіленні!

Adidas повернув до життя футбольні бутси F50 X Tunit

Коли думаєш про оригінальну модель бутс F50, на розум приходять кілька голосних футбольних імен, таких як: Давид Вілья, Алессандро дель Пьеро, Бастиан Швайнштайгер, Джермейн Дефо… А також, єдиний і неповторний, геніальний і віртуозний. Так-так, він самий - Ліонель Мессі! Чарівне почуття – ностальгія…

Отже, що ж є відмітними рисами цих бутс? Конструкція їх верху, виконана із синтетичних матеріалів, відрізняється легкістю, що продиктоване концепцією даної моделі, орієнтованої на максимальну швидкість. Оглядаючись у минуле, ми прекрасно розуміємо, чому такі гравці, як Арьен Роббен і Лео Мессі, воліли робити свої стрімкі рейди до воріт супротивника саме в цих бутсах. Є одна маленька деталь, яка робить ці бутси унікальними у своєму роді. Їхня оригінальна конструкція передбачає наявність так званого «другого» язичка, який розташовується поверх шнурків. Також, ми просто не можемо не згадати про додаванні до бутсів спеціальної липучки, що надає їхній витонченій обробці додатковий привабливий штрих.

Adidas повернув до життя футбольні бутси F50 X Tunit

Тепер що стосується посадки. Конструкція нових бутс X Tunit була розроблена Adidas головним чином для футболістів, що відрізняються спритністю й різкістю рухів. Ключовою особливістю цієї моделі є зона удару Touch, а язичок на липучці дозволить вам контролювати м'яч як всемогутній чарівник. Їхній синтетичний верх забезпечує приємну гладкість торкання, що, до речі, відповідає оригінальній версії OG зразка 2006-го року.

Оскільки швидкість відіграє чільну роль у сучасному футболі, надто важливо, щоб цей римейк відповідав технологічним тенденціям року свого тріумфального відродження. Модернізована конструкція підошви забезпечує швидкісним гравцям необхідну тягу й дозволяє з легкістю робити вибухові прискорення.

Тепер давайте повернемося до головного питання: чому ж, властиво, історія лінійки F50 знайшла своє продовження в моделях X 19+ і X 99 19.1, випущених в епоху погоні за швидкістю світла? Адже це питання хвилює наші розуми, не так чи?

Adidas повернув до життя футбольні бутси F50 X Tunit

Насправді, представлений нашій увазі римейк 99-граммовой моделі adidas X99 важить аж ніяк не 99 грамів, а приблизно у два рази більше. Це одне з головних відмінностей нової моделі від попередніх версій. Разом з тим, чому крупніше й товстіше кістяк, тем краще почуває себе стопа під час гри. Конструкція цих бутс дуже сильно нагадує нам модель X19 + з колекції Adidas Hardwired, що забезпечує додаткову стабільність і комфорт. Загалом, історія залишається в основі навіть в епоху нереальних швидкостей. А ще, здається, що єдиною відмінністю моделі X 99 19.1 від X 19+ - ця наявність шнурків. Проте, вони як і раніше відрізняються королівською швидкістю.

Ми плануємо й надалі тримати вас у курсі найбільш актуальних релізів у світі футбольного взуття. Хто ми? Спеціалізований сайт 4football.com.ua, горді власники найбільшої колекції бутс. Так що, якщо вам не терпиться роздобути нові бутси Adidas X Tunit, просто кликніть по посиланню і замовте їх собі в нашому онлайн-магазині!