Nike презентують ретро-футболку “Барселони” з колекції FCB 98 Collection

Сьогодні Nike презентують футболку «Барселона 98», відзначаючи видатні досягнення « блау-грана» в останні два десятиліття.

Nike презентують ретро-футболку “Барселони” з колекції FCB 98 Collection

Mes que un club. У перекладі з каталонського ця фраза означає «більше чому клуб». ФК «Барселона» - це, мабуть, самий успішний футбольний клуб у світовому футболі за останні двадцять років, адже з 1998-го роки було виграно 28 престижних трофеїв і титулів. Барселонський стадіон «Камп Ноу» став свідком грандіозних тріумфів місцевого клубу. Сьогодні Nike презентують футболку «Барселона 98», відзначаючи видатні досягнення « блау-грана» в останні два десятиліття.

ігрового комплекту зразка 1998-го року

Крім безлічі завойованих трофеїв, трибуни «Камп Ноу» також побачили сходження на вершину одного з найбільших гравців в історії футболу - Ліонеля Мессі. Поки Лео залишається самою яскравою зіркою «Барси» і донині, Nike продовжують випускати ретро-комплекти ігрової форми минулих років.

презентується форма є реплікою ігрового комплекту зразка 1998-го року, випущеної на честь видатних футболістів минулих років, таких, як Луїш Фігу, Пеп Гвардіола, Рівалдо, Пилип Кокові, Рональд і Франк Де Бури, Патрік Клюйверт, Хаві Ернандес.

Починаючи із сезону 1998/99 року, у співробітництві з Nike «Барселона» завоювала п'ятнадцять чемпіонських титулів «Ла Ліги», дев'ять Кубків Короля, а також чотири трофеї Ліги чемпіонів УЄФА. Вражає уяву, не так чи?

футболка з колекції Nike FCB 98 Collection
смуги з розташованої по центру емблемою клубу й логотипом Nike

Ця футболка з колекції Nike FCB 98 Collection є практично повною копією оригіналу зразка 1998-го року. Nike знову відмінно впоралися зі своїм завданням – задовольняти запити цінителів футбольного екіпірування в стилі ретро.

Дизайн ігрової форми того сезону є одним з найпростіших, але знакових в історії цього популярного й надзвичайно успішного клубу. Він являє собою традиційні «синьо-гранатові» смуги з розташованої по центру емблемою клубу й логотипом Nike золотавого кольору.

Готові надягти цю футболку цим летом? Замовляйте товари з колекції FCB 98 Collection від Nike прямо зараз на сайті 4football.com.ua