Adidas презентують колекцію бутс Input Code

Adidas презентують колекцію бутс Input Code

Напередодні старту нового сезону Ліги чемпіонів, Adidas випускають колекцію Input Code, у яку ввійшли моделі Predator, COPA, Nemeziz і X, представлені в нов, що блискає золотим блиском, вигляді.

Adidas презентують колекцію бутс Input Code

Новий сезон Ліги чемпіонів усі ближче й у ході підготовки до головного клубного турніру в Європі, Adidas презентували колекцію бутс, гідну своєї голосної назви. До речі, якщо дизайн моделей Nemeziz і Х виглядає чимсь знайомим, то так видасться тому, що їх реліз відбувся ще в червні (тільки в США) під видом колекції Inner Game. Однак, тепер ці бутси нарешті стали доступні й для жителів європейського континенту. Одержавши змінену назву, вони приєднуються до моделей Predator 19+ і COPA 19+, сформувавши колекцію, що відрізняється чудовим стилістично оформленням.

Adidas презентують колекцію бутс Input Code

Головною особливістю дизайну колекції Input Code є величні золоті акценти, які в різному ступені присутні на всіх чотирьох флагманських моделях бутс Adidas, у комбінаціях із синім і білим кольором. Модель Predator одержала саму рясну золоту обробку, причому оформлення цих бутс дуже сильно нагадує ювілейний реліз, присвячений до 25-річчя лінійки, що відбувся раніше цього року. Варто лише замінити чорний із червоним на синій, і ви одержите повну копію бутс із ювілейної серії. Крім деяких деталей синього кольору на шипах, їх підошва повністю покрита золотавим хромом. Під час відсутності «Арсеналу» `Месута` Озіла й «Манчестер Юнайтед» Поля Погба в Лізі чемпіонів, нам слід очікувати, що Справі Аллі й Іван Ракітіч стануть двома головними гравцями, що виходять на поле в нових бутсах Predator з колекції Input Code.

Adidas презентують колекцію бутс Input Code

Модель COPA іде врозріз із дизайнерською концепцією іншої частини колекції, одержавши білосніжну основу, яка надає оформленню верху бутс атмосферу недоторканої чистоти. Золотаві деталі є на фірмових трьох смугах, а також на деяких елементах підошви в комбінації із синім кольором. Це самий естетичний візуальний вигляд із чотирьох представлених, і хоча він і злегка нагадує попередні моделі із серії COPA, він, безумовно, гідний бути представленим на поле визнаними майстрами, що відіграють у самому престижному клубному турнірі, такими як Пауло Диба з «`Юве`» і Жоао Фелікс із «Атлетіко».

Adidas презентують колекцію бутс Input Code

Якщо ми скажемо, що дизайн бутс ADIDAS X Input Code є самим крутим у рамках своєї лінійки на сьогоднішній день, припускаємо, що найдеться не так уже й багато бажаючих заперечити дане твердження. Тут за основу взятий чорний колір, який блокується синім у вигляді смуги під коміром, а також смужками, що проходять по всій поверхні вставки з інноваційного матеріалу X-Layskin, на якій ви також можете побачити золоті акценти, що просвічуються зсередини. Блискаючі золотим блиском підошва, задник і трьохполосний логотип миттєво впадають в око, надаючи дизайну цих бутс додаткову привабливість. Мо Салах поведе свій «Ліверпуль» до захисту завойованого в минулому сезоні титулу. Початок цієї грандіозної кампанії буде покладений у дебютному матчі проти «Наполи» на наступному тижні. Варто помітити, однак, що зоряний єгиптяни вже встигнув зіграти в цих бутсах на минулому цим летом Кубку африканських націй.

Adidas презентують колекцію бутс Input Code

Модель Nemeziz вінчає квартет, що становить колекцію Input Code. Їх дизайн являє собою акуратну синю основу із чорними лініями, що проходять у тій області верху, де є присутнім інноваційна конструкція Agility Bandage. Усе це доповнене мерехтливої золотим блиском розділеною підошвою із синіми наконечниками шипів. Провідні гравці з команди Adidas будуть використовувати ці бутси в іграх Ліги чемпіонів, і, хоча очікується, що вони повернутися до бутсів з колекції Hardwired Pack для матчів внутрішніх чемпіонатів, можемо посперечатися, що деякі футболісти віддадуть перевагу залишитися в бутсах з новим дизайном.