Adidas презентують колекцію бутс Dark Script

Бутси з колекції Dark Script

Мабуть, це сама брутальна колекція у футбольному світі. Днями Adidas випустили свою нову колекцію бутс, які будуть представлені на поле в найближчих передсезонних матчах. Бутси Адідас з колекції Dark Script це саме те, що вам потрібно, щоб вивести свою гру на новий рівень у майбутньому сезоні. У цей набір увійшли чотири моделі бутс із темним розцвіченням, призначені для атакуючих гравців-«хижаків», здатних однією своєю дією вирішувати результат матчів. Колекція включає в собі оновлені версії бутс Predator, X, Copa і Nemeziz.

У зв'язку із цим нам є про що поговорити. Тому не будемо тягти час і перейдемо до справи.

чотири моделі бутс

Для початку обговоримо Adidas Predator 19+ чорного розцвічення. Що ж нам потрібно від однієї із самих популярних моделей бутс у світі футболу? А от що. Верх із легені в'язаного матеріалу Adidas Primeknit, оснащений еластичним коміром Sockfit. Подібна конструкція, що забезпечує поліпшене відчуття м'яча має вкрай важливе значення. Усі знамениті футболісти, що відіграють у бутсах Predator, відомі своєю здатністю визначити результат гри одним торканням, тому використання текстури верху Controlskin гарантує, що ваша дія з м'ячем буде відрізнятися оптимальною точністю. Повністю чорний верх і підошва посилають обороні супротивника сигнали небезпеки, адже якщо ви управляєте грою у своїй місцевій команді, то у вас виразно є неабиякий здібності. Ефект тонування й переливання на фірмових трьох смужках збоку, свідчить про приналежність цих бутс до елітного класу. У нових бутсах Adidas Predator 19 на поле вийдуть такі зоряні гравці, як Поль Погба, Справі Аллі, Іван Ракітіч і Месут Озіл.

футболісти, що відіграють у бутсах Predator

Далі переходимо до моделі Adidas X 19.1. Перше, що ми зауважуємо в їхній конструкції, це неймовірно тонке блискуче покриття, нанесене на логотип виробника й підошву. Воно дозволяє виділити три смуги на загальному тлі верху. З погляду технології, затемнена версія бутс X аналогічна попереднім моделям і має адаптивному навчальному систему шнурівки. Низький комір Clawcollar у комбінації з ультратонким верхом з волокна Speedmesh забезпечують максимальний комфорт при прискореннях. Ми все знаємо, що модель Adidas X розроблена для вибухових, швидкісних футболістів. Форварди світового класу, що постійно псують життя захисникам, такі як `Мохаммед` Салах, `Гарет` `Бейл` і Сон Хин Мін - це далеко не повний список прославлених бомбардирів, які незабаром зіграють у цих бутсах.

затемнена версія бутс X

Тепер у нас на повістці Adidas Nemeziz. Дана модель відома у світі футболу як бутси для гравців, здатних забезпечувати результат гри. Лео Мессі, `Роберто` Фірміно і Юліан `Дракслер` - от лише кілька голосних імен, які стануть у новому розцвіченні Nemeziz з тижня на тиждень у матчах за свою національну збірню або клуб. Бутси оновленого дизайну оснащені ідентичним з попередніми моделями цієї лінійки функціоналом і технологіями. Їхній верх, виконаний за технологією 360-agility Tension Tape і комір забезпечують чудову посадку Sockfit, а також максимальний комфорт при роботі з м'ячем. Однієї з основних технічних характеристик цих бутс є роздвоєна конструкція підошви й конфігурація шипів, розроблена для максимальної маневреності при переміщенні по полю.

Бутси оновленого дизайну

Нарешті, у завершенні огляду колекції Dark Script, скажемо кілька слів про бутси Adidas Copa 19+. Конструкція нової моделі Copa дісталася в спадщину від попередників, ставши перед нами в сучасному стильному дизайні, який поступово починає набирати популярність. Темна варіація бутс Copa оснащена всіма тими ж технологічними особливостями, що й більш ранні втілення, включаючи білий напис Copa на заднику. На підйомі цих бутс ми можемо бачити знамениті 3 смуги з ефектом легкого переливання. Ця модель буде випущена у двох версіях: зі шнурками й без шнурків. Шкіряний верх варіації без шнурків виконаний за технологією Fusionskin K і його цільна конструкція забезпечує ідеальне припасування під стопу, подібне носіння. У нов бутс Copa зігра Пауло Диба, Давид Де Хеа й `Матс` `Хуммельс`.