Колекція Nike Black Lux

Представляємо колекцію футбольних бутс Nike з офіційною назвою Black Lux Pack.

В Nike виразно грандіозні плани на 2019-й рік.

Nike-BlackLux mercurial tiempo phanton venom vision

Представляємо колекцію футбольних бутс з офіційною назвою Black Lux Pack. Моделі із цієї колекції відрізняються золотавими акцентами на затемненому верху з використанням ефекту імітації шкіри тварину, що символізує початок нового напрямку Mercurial - «Природна швидкість». Цей «дикий» дизайн буде втілений у всіх чотирьох моделях бутс, а це означає, що Tiempo і Phantom VSN також стануть у цьому «звіриному» вигляді. Крім того, це перше відновлення розцвічення в Phantom VNM, що встановлює для цієї моделі дуже високу планку вже на ранньому етапі її життєвого циклу.

Замовляйте бутси з колекції Nike Black Lux на 4football прямо зараз або, ознайомтеся з її докладним описом нижче.

Пак футбольних бутс nike Black-Lux

По-перше, новий Phantom VNM виглядає дуже стильно в чорному й золотом квітах. Здається, що така колірна гама якимось невідомим образом поліпшує сприйняття форми бутси з погляду естетики. Це воістину ідеальна комбінація обтічної бічної сторони із частковим покриттям шнурків і текстурированним матеріалом Flywire і коротких гребенів на медіальній стороні для посилення удару й додання м'ячу додаткового обертання. Усі основні матеріали цієї моделі мають чорний колір, у золотавий пофарбовані тільки логотип виробника, технічні винесення, наконечники шипів і устілка. Досить розумний розв'язок дизайнерів Nike не перестаратися з «золотом». Незважаючи на те, що це модель перебуває на ранньому етапі свого життєвого циклу, вона може виявитися однієї з найбільш популярних розцвічень VNM.

бутси nike phanton vnm з паку BlackLux

До речі, Black Lux Phantom VSN виявляє собою той рідкий випадок, коли колір трикутної панелі в середній частині збігається з кольором усієї бутси. Якщо чесно, у нас була спокуса розфарбувати цю панель у золотий, але в такому випадку зник би ефект «затемнення», вірно? Шипи із золотими наконечниками на підошвах FG і AG є скоріше функціональною необхідністю, але, проте, вони роблять дизайн підошви з мікротекстурірованнимі ділянками Hyperprecision більш привабливим.

Бутси Nike phantom vision BlackLux edition

Віддаючи перевагу Mercurial ви одержуєте комбінацію естетики моделей Vapor і Superfly, єдина відмінність між якими це комір. Обидві моделі бутс доступні на рівні Elite в FG і AG із золотими наконечниками шипів, що доповнюють стильний дизайн. Особисто нам більше подобається версія Anti-Clog SG зі стандартної, повністю чорною підошвою, яка ідеально сполучається з темним верхом. Таких стильних Mercurial мир не бачив з тих пор, як в 2017 році була випущена спеціальна версія бутс Flyknit Ultra, у яких відіграв Еден Азар.

Бутси nike mercurial /BlackLUX

Останнім часом було задоволене багато розкішних дизайнів Tiempo, починаючи спеціальними версіями від Роналдіньо й Серхіо Рамоса, і закінчуючи колекцією розцвічень White / Black / Gold, презентованої Nike наприкінці минулого року. Однак, реліз ні однієї із цих моделей не був настільки ж тихим і непомітним, як презентація цих стильних бутс із чорним верхом, прикрашених мінімалістичними золотавими деталями й ефектом імітації звіриної шкіри. Гляньте на мініатюрний золотавий логотип на внутрішній стороні п'яти, він просто чудовий.

Nike Tiempo BlackLux

Вистачить спокушати? Ще б, ти вже прагнеш їх! Замов бутси з колекції Nike Black на сайті 4football.com.ua уже сьогодні, і нехай уся команда заздрить тобі.