Що твої улюблені бутси з лінійки Adidas Predator можуть розповісти про тебе

Цього року Adidas відзначають 25-ю річницю від дня виходу у світло прем'єрного зразка цих культових футбольних бутс, а ми оглядаємося в минуле, міркуючи про ностальгічні переживаннях, які напевно викликає в тебе ваша улюблена модель Predator.

В усіх нас є улюблена модель бутс Adidas Predator, вірно? Але що вони можуть розповісти про тебе? Цього року Adidas відзначають 25-ю річницю від дня виходу у світло прем'єрного зразка цих культових футбольних бутс, а ми оглядаємося в минуле, міркуючи про ностальгічні переживання, які напевно викликає в тебе ваша улюблена модель Predator.

В усіх нас є улюблена модель бутс Adidas Predator

Безсумнівно, вибір у цьому випадку багато в чому залежить від віку. Але ж твої особисті переваги теж відіграють важливу роль, не так чи? Говориш, що ти не можеш помилятися? Ще як можеш. Цілком допускаємо, що відіграючи у футбольний менеджер ти придбав у свою команду Чарлі Адама, будучи під враженням від його гри в Прем'єр-Лізі за «Блекпул» протягом половини сезону, і це відволікла увага від того, що модель Predator X розчарувала приблизно так само сильно, як і наступний перехід Адама в «Ліверпуль». Тут не може бути однозначно правильного вибору. Однак, твій вибір може дещо розповісти про тебе.

1994 - По-перше, твоя ігрова кар'єра залишилася далеко в минулому. По-друге, зараз ти захоплений автомобільними покришками й у тебе в гардеробі є хоча б одна шкіряна куртка, яка візуально дуже схожа на ці бутси.

візуально дуже схожа на ці бутси

The Rapier (1995) - Ти глибоко переконаний, що це були останні "правильні" футбольні бутси в історії. Тобі скоро «стукне» 40 і ти часто задаєшся питанням, валяється чи ще та пара в тебе на горищі. Швидше за все, бутси збереглися, однак, на їхній підошві в цілому залишилося всього п'ять шипів.

останні "правильні" футбольні бутси в історії

The Touch (1996) - Ти напевно один з тих, хто по сто раз переглядає знаменитий гол Підлоги Гаскойна на Євро-96 у ворота Шотландії, дбайливо збережений на одній з курних відеокасет. Ти вважаєш їхнє червоне розцвічення яскравим проявом стилю. Уважаємося, що ти ненавидиш усі наступні версії бутс Predator і голосно запитуєш: «Що в тебе зі шнурками?» і «А що, якщо захисник настане тобі на ногу?»

ти ненавидиш усі наступні версії бутс Predator

The Accelerator (1998) - У якийсь момент свого життя ти прийняв свідомий розв'язок носити валянки. Жарт. Якщо це твоя улюблена модель Predator, то в тебе воістину бездоганний смак. Ти також досить справедливо вважаєш, що FIFA 98 «Road to World Cup» була був кращим футбольним симулятором усіх часів, тому що в ньому можна було відіграти в залі. Крім цього, у твоєму плеєрі часто звучить пісня Song 2 групи Blur. Імовірно, ми з тобою подружилися б, оскільки прекрасно розуміємо твій гнів, викликаний тим, що в цій статті ми використовували зображення версії SG, замість гаряче улюбленої тобою FG.

FIFA 98 «Road to World Cup» була був кращим футбольним симулятором усіх часів

The Precision (2000) - Ти подумував про те, щоб придбати ці бутси в сріблистому розцвіченні, але пропив частина грошей і тобі довелося задовольняти чорно-біло-червоним варіантом. Ти певен у тому, що у всіх бутс зобов'язано бути відкидний язичок, а 95% часу на літніх канікулах ти проводили штовхаючи м'яч у порожні ворота, а твій приятель за воротами повертав його назад. Як зараз пам'ятаємо, 1 очко за влучення в штангу, 3 очка за поперечину. Що залишилися 5% часу були витрачені на гру в Tony Hawk Pro Skater 2. Це були чудесні часи…

 бутси в сріблистому розцвіченні

The Mania (2002) – Ти в більшості. Щораз, коли ти чуєш слово Predator, ти уявляєш собі саме ці бутси. Ти згадуєш віртуозну гру Бекхема й Зідана, непередбачені матчі Чемпіонату миру 2002-го року, і тобі вкрай складно повірити, що це було цілих 17 років тому. Тоді ти носив ірокез із пофарбованими в білий колір кінчиками й ні краплі не шкодуєш про це. Шкодуєш ти лише про те, що дні безперервно «рубався» в GTA Vice City, замість того, щоб займатися своїм утвором.

ти уявляєш собі саме ці бутси

The Pulse (2004) - Пам'ятаєш, скільки радості ти випробував, коли приніс їх зі спортивного магазину? Пам'ятаєш біль і образу, коли в запалі гри в тебе відірвався шматок підошви? Модель Pulse з'явилася після трьох самих знакових зразків Predator за все часи, у зв'язку із цим, нам важко представити, що хто-небудь віддав перевагу саме їй. Разом з тим, ми вважаємося, що це були перші бутси Predator сучасної епохи. Однак, якщо ти забив пару-трійку шедевральні голів відіграючи в них, у такому випадку, ми можемо зрозуміти, чому для тебе вони є найкращими. Ми певен у тому, що серед вас такі є.

це були перші бутси Predator сучасної епохи

The Absolute (2006) - Чемпіонат миру-2006 був першим турніром, який ти дивився у свідомому віці. Ти навіть напевно пам'ятаєш ту безглузду «відмазку», яку ти придумав для того, щоб прогуляти шкільні заняття й подивитися захоплюючий матч Південна Корея - Того. Щораз, коли ти бачиш хокейну ключку, ти згадуєш про гумові вставки на цих бутсах. А ще, ти напевно «поклав» пари десятків голів забійними ударами з далекої дистанції, відіграючи за Майкла Баллака в симуляторі Pro Evo 6.

згадуєш про гумові вставки на цих бутсах

Powerswerve (2007) - ще раз просимо прощення за світлину версії SG. Ми розчаровані так само, як ти, повір. Ти не залишишся на самоті вважаючи, що Powerswerve була найбільшою моделлю бутс із лінійки Predator. Швидше за все, ти фанат Ліверпуля, персональний шанувальник Стівена Джеррарда або сам Стівен Джеррард. Останній «справжній» Predator? Це сказали ти. Не ми ...

Powerswerve була найбільшою моделлю бутс із лінійки Predator

The X (2009) - Ти професійний регбіст.

Ти професійний регбіст

AdiPower (2011) - Ти або Робін ван Персі, або ще занадто молодий, щоб пам'ятати те, що було до 2008-го року, і ми не має права обвинуватити тебе ні в тому, ні в іншому.

що було до 2008-го року

The LZ I (2012) - Ти приходиш на футбольні тренування в кедах, жилетці і джинсах. Інакше кажучи, ти просто псих. Серйозно, навіть у лохнесского чудовиська получше буде з почуттям стилю.

навіть у лохнесского чудовиська получше буде з почуттям стилю

LZ II (2013) – Пам'ятаєш того дядька, який переконаний, що перша модель Predator залишається найкращої й донині. Отож, саме цей дядько напевно буде дивитися на тебе сувор поглядом, що засуджує, якщо ти покажеш йому свої модні рожеві бутси. Можливо, він навіть перестане називати тебе своїм сином. До речі, скажемо по секрету, особисто нас LZ II дуже подобаються. Є в них щось від класичних Predator.

ти покажеш йому свої модні рожеві бутси

The Instinct (2014) – Це останнє, що залишилося в тебе від безтурботної юності. І коли тебе позбавляють цього, це приводить до серйозної психологічної травми. Так що, якщо Instinct - це твої улюблені бутси Predator, ми зрозуміємо й приймемо твій вибір. Зрештою, кілька років саме ця модель була останньою главою славного літопису Predator.

Instinct - це твої улюблені бутси Predator

The Predator 18+ - Ти молодий і амбіційний. У тебе ще немає звички проводити довгі літні вечори потягуючи в розчаруванні теплий пінистий напій із пластикових склянок, спостерігаючи за тим, як збірня Англії в черговий раз терпить крах на ранній стадії плей-офф Чемпіонату миру. Саме тому, тобі видніше, чим нам.

 У тебе є улюблена модель бутс Predator?

У тебе є улюблена модель бутс Predator? Повідом нас в facebook. Немає аккаунта? Тоді відпишися нам в Instagram або де-небудь ще. А якщо ні, то, ми так і не довідаємося твоєї думки на цей рахунок…