М'яч ЧМ 2014 - Adidas BRAZUCA - БРАЗУКА. Офіційний м'яч чемпіонату миру 2014 у Бразилії. Зустрічайте!

М'яч ЧМ 2014 - Adidas BRAZUCA - БРАЗУКА. Офіційний м'яч чемпіонату миру 2014 у Бразилії. Зустрічайте!

Офіційний м'яч ЧМ 2014 Adidas BRAZUCA став результатом еволюції футбольних м'ячів чемпіонатів миру починаючи від TELSTAR 1970 року в Мексиці.

                      Adidas Brazuka - М'яч Чемпіонату Світу з футболу в Бразилії 2014 року.

Компанія Adidas представила Brazuca, офіційний м'яч чемпіонату миру 2014 у Бразилії. Незвичайна назва Бразука співзвучно зі словами Бразилія й Базука, що передає його дизайн - яскравий і динамічний, також цим словом характеризують бразильський спосіб життя місцеві жителі.

Новий м'яч чемпіонату миру 2014 від Адідас всупереч очікуванням одержав старий каркас від Танго12, але в комбінації із зовсім новою будовою й текстурою. Що, за словами творців Brazuca, самим позитивним образом позначилося на показниках аеродинаміки й стабільності польоту.

                       М'яч ЧМ2014 Adidas Brazuka і кубок Чемпіонату Світу з футболу.

М'яч чемпіонату миру 2014 у Бразилії став найбільше тестованим в історії Адідас. При його проектуванні були прийняті в увагу побажання й зауваження Зінедіна Зідана, Ліонеля Мессі й ще 600 зірок світового футболу із кращих клубів планети.

                       Панелі нового м'яча ЧМ 2014 одержало асиметричні панелі.

Будова панелей BRAZUCA одержало асиметричний дизайн, що по очікуваннях багатьох гравців повинне було повторити ефект непередбаченого польоту Fevernova на чемпіонаті миру Japan/South Korea 2002 . Але судячи з перших тестів проведеним Данини Алвес, Brazuca поводиться чудово як на газоні так і в повітрі.

                       Адідас Бразука чудово контролюється на газоні й передбачуваний у повітрі (Данини Алвес).

Адідас дав Бразуке яскраві й життєрадісні кольори, щоб нагадати про відношення Бразилії до футболу в цілому, її флюїди, веселощі й задоволення від гри. Так що, до зустрічі в Бразилії 2014! 

                       Brazuka c логотипами Чемпіонату Миру 2014 у Бразилії й Адідас.