Зустрічайте новий спільний реліз від Adidas Football і Marvel

обмеженої серії бутс Nemeziz

Після виходу на екран нового фільму « Людей-Павук: удалині від будинку», Adidas прийняли розв'язок відзначити своє співробітництво з кіностудією Marvel випуском обмеженої серії бутс Adidas Nemeziz 19+ з дизайном у стилі Spiderman (« Людей-Павук»).

«З більшою силою приходить і більша відповідальність» - це відома в усьому світі цитата з голлівудського блокбастера « Людей-Павук». Звичайно ж, можна затверджувати, що Adidas мають значну силою, адже тільки їм під силу представити футбольні бутси Nemeziz 19+ Limited Edition, дизайн яких створений відповідно до образа « Людину-Павука». Усі цілком логічно. Адже якщо модель Nemeziz забезпечує максимальну маневреність, які ж ще бутси можуть більшою мірою асоціюватися з « Людиною-Павуком»?

бутси можуть більшою мірою асоціюватися з « Людиною-Павуком»

Відповідь очевидна. Пропонуємо кинути оком на візуальні ефекти цього обмеженого випуску Nemeziz 19's. Колірна гама цих бутс перегукується зі знаменитим синій^-синього-червоно-синього костюмом « Людину-Павука» і, зважаючи на все, створювалася при особистій участі Пітера Паркера.

обмеженого випуску Nemeziz 19

Крім того, область носка, фірмові смуги й комір цих бутс будуть прикрашені спеціальною графікою у вигляді павутини. У добавок до цього, із серединної частини верху на нас будуть дивитися очі павука. І нарешті, там же буде перебуває й брендовий напис Marvel Spiderman.

 бутси із цієї обмеженої серії

Ще одному приємним дріб'язком стане спеціальна барвиста коробка в стилі фільму « Людей-Павук», у яку будуть упаковані бутси із цієї обмеженої серії, загорнені в обгортковий папір з фірмовою символікою Adidas і Marvel.