Nike представили лімітовану колекцію Euphoria Gold

Nike представляють миру пари нових дизайнів бутс, що одержала назва Euphoria Gold Pack

Розв'язавши підбити підсумок внутрішнього англійського сезону в золотому стилі, Nike представляють миру пари нових дизайнів бутс, що одержала назва Euphoria Gold Pack. Моделі PhantomVNM і Mercurial Vapor XII придбали стильний зовнішній вигляд для свого прем'єрного показу у фінальному матчі Кубка Англії, який відбудеться в найближчий уїкенд на Уемблі.

Nike представляють миру пари нових дизайнів бутс

Планується, що в бутсах з нової колекції Euphoria Gold у суботньому бої с «Уотфордом» стануть вінгери «Манчестер Сіті» Рахім Стерлінг і Лерой Сані. Ця лімітована колекція являє собою спеціальну версію знайомій усім колекції Euphoria Mode, у бутсах з якої в цей час відіграють усі провідні футболісти команди Nike. Білосніжний верх прикрашений золотими деталями в задній частині, що створює естетику, відповідну до матчу, у якому Стерлінг і Сані можуть стати повноправними учасниками потрійного тріумфу «Сіті» у цьому сезоні. Нагадаємо, що до цього моменту клуб уже завоював титул чемпіонів Ліга^-ліги-прем'єр-ліги й трофей Кубка Ліги.

у бутсах з нової колекції Euphoria Gold

Модель Mercurial може похвастатися, мабуть, самим грандіозним дизайном, завдяки своїй блискаючій підошві й фірмовому логотипу кольору Metallic Gold («Золотий металік»).

у бутсах з якої в цей час відіграють усі провідні футболісти

У той же час дизайн бутс Phantom VNM трохи більш стриманий: їх підошва має матовий відтінок, а логотип виконаний у чорному кольорі. Лімітований випуск обох моделей обмежений усього двома тисячами пар на увесь світ, кожна з яких має свій індивідуальний, позначений на задниках. У бутсах PhantomVNM буде відіграти власник призу «Кращий молодий гравець року в Англійській Прем'єр-лізі» Рахім Стерлінг, а модель Mercurial віддана футболістові, що одержав аналогічну нагороду в минулому сезоні - Лерою Сані.

У бутсах PhantomVNM буде відіграти власник призу

Реліз колекції Euphoria Gold, присвяченої до роздачі командних і особистих трофеїв, відмінний спосіб для Nike підвести риску під внутрішнім сезоном 2018/19 і вже зовсім скоро, компанія приступиться до роботи над новими проектами, запланованими на майбутній сезон 2019/20. Те, що представляти бутси з «золотий» колекції довірене саме Стерлінгу й Сані цілком виправдане, адже ці хлопці провели дійсно видатний футбольний рік в екіпіруванні Nike. Ви навряд чи зможете залишити без уваги ці нов, що блискають золотим блиском бутси Mercurial, не так чи?