Аdidas представили модель бутс Copa Gloro 19 з колекції Virtuso Pack

Adidas презентують останній «експонат» своєї колекції білосніжних бутс Virtuso Pack – модель Copa Gloro 19

Adidas презентують останній «експонат» своєї колекції білосніжних бутс Virtuso Pack – модель Copa Gloro 19 зі спеціально розробленим «весняно-літнім» дизайном. Дане візуальне оформлення буде актуальним протягом усієї частини, що залишився, клубного футбольного сезону.

колекції білосніжних бутс Virtuso Pack

Колекція Virtuso побачила світло зовсім недавно, подарувавши футболістам свіжий погляд на вирішальні матчі сезону. Як ми вже звикли, модель Copa Gloro злегка припозднилась на головну вечірку. Зовнішній вигляд цих бутс імітує родинну модель COPA 19, пропонуючи білу основу з достатком зелених акцентів по всій поверхні верху.

Зовнішній вигляд цих бутс імітує родинну модель COPA 19

Copa Gloro більше нагадує COPA 19.1, чому 19+, не тільки завдяки наявності шнурків, але й через розташування фірмових трьох смужок на бічній стороні, у те час як у моделі 19+ вони розташовані на медіальній стороні. Головною відмінністю бутс Copa Gloro від «сусідів» по лінійці є язичок. А також цінник не перевищуючий 100 фунтів.

Головною відмінністю бутс Copa Gloro від «сусідів» по лінійці є язичок

Бутси Адідас Copa Gloro – це як і раніше відмінний вибір для футболістів-аматорів. Крім того, ця модель зберігає тісний ментальний зв'язок із традиційним дизайном Copa, загублену в інших моделях. Весна прийшла й ми чекаємо розв'язки футбольного сезону.

модель зберігає тісний ментальний зв'язок із традиційним дизайном Copa

Здобувайте бутси Adidas "Virtuso Pack" Copa Gloro 19 на 4football.com.ua