Nike представляє колірні варіації Black/Racer Blue моделі бутс PhantomVSN

Модель PhantomVSN у трьох колірних варіаціях (Black /Metallic Silver /Racer) Blue це другий реліз від Nike у рамках серії Always Forward Pack.

Модель PhantomVSN у трьох колірних варіаціях (Black /Metallic Silver /Racer) Blue це другий реліз від Nike у рамках серії Always Forward Pack. Витончений дизайн у кращих традиціях із блискучим жилетом, що надає моделі характерну впізнаваність. Це повинне сподобається кожному.

BlackRacer Blue моделі бутс PhantomVSN

У першій партії з набору Always Forward Pack, презентованої минулого місяця, були такі моделі, як Mercurial з його вибуховою швидкістю, надточні Phantom VSN, а також бюджетні варіанти Hypervenom і Tiempo. Це гідний другий раунд битви крутих хлопців.

Відмінною рисою нового вигляду Phantom Racer Blue першої хвилі є фірмовий трикутник на підйомі, що дозволяє бутсам Найк виглядати по різному залежно від того, з якого ракурсу ви дивитеся на них. Вид збоку являє собою похмуру колірну гаму, яка, без сумніву, прийде по душі гравцями, що віддають перевагу стриманому дизайну. Але блиск Racer Blue надає небагато шарму цьому досить скромному розцвіченню.

Always Forward Pack - Phantom VSNPhantom Racer Blue

Підошва, виготовлена з матового срібла є фінальним штрихом. Nike представляє дизайн, який є чудовою доробкою концепції Mercurial. Приваблива пропозиція для футболістів, що співробітничають із Nike. Компанія буде намагатися удержати всіх своїх провідних гравців з першого «скликання» Always Forward Pack, однак, це може виявитися не так просто, як видасться.