Kinesiology tape (кінеза стрічки)

Gareth Bale (Гарет Бейл), що застосовує Kinesio Tape

Футбол є активним контактним спортом і травми на превеликий жаль є його невід'ємної складовій. Спортивна наука давно веде роботу над лікуванням і реабілітацією спортсменів і футболістів зокрема, але недавні розробки в області ортопедії внесли сказали нове слово в сфері реабілітації.

Інновація

Kinesiology Tape (кінеза стрічки) - це високотехнологічний продукт науки й спорту. Їхнє основне призначення замінити  класичні бандажі в областях їх застосування й дати нові можливості підтримки на недоступні до цього ділянках тіла.  

природність

Одним з основних переваг "Kinesio тape" є можливість застосування без порушення кровообігу, як у випадку із класичними бандажами.

Kinesiology tape (кінеза стрічки)

Зручність застосування

Оскільки класичні бандажі мають спосіб кріплення до тіла шляхом "обтискання" джгутом, це часто дає неякісну фіксацію й підвищений дискомфорт при експлуатації. кінеза стрічки є понад еластичними й надійно кріпляться на проблемні ділянки за допомогою спеціального складу, що клеїть, який не залишається на шкірі після зняття.

Комфорт і ергономіка

Часто футболісти й інші спортсмени, що відновлюються після травм, змушено продовжувати тренування або брати участь в іграх не закінчивши повністю процес лікування, у таких випадках вони змушено застосовувати, часто громіздкі, підтримки (супорти)   для м'язів і зв'язувань виготовлені з еластичних синтетичних матеріалів.  Але при фізичних навантаженнях неминуче потовиділення, при якому використання подібних бандажів створює "парниковий ефект" в області застосування що супроводжується істотним дискомфортом.

Що ж стосується кінеза тейпов, те вони мають спеціальну дихати структуру. Це дозволяє  здійснити підтримку м'язів і зв'язувань практично невідчутно для спортсмена. 

Чому кінеза стрічки мають різні кольори?

Винятково з естетичної точки зору. Для того щоб не вирізняться від командної форми або бути в колір шкіри (тілесними), або навпаки для виділення яскравими насиченими квітами. 

Відео, що демонструють застосування Kinesio Tape при різних травмах

Повна підтримка колінного суглоба.

Відео по застосуванню кінеза стрічок при інших травмах Ви можете знайти у вільному доступі на youtube.com.