Нові бутси для футзалу від NIKE - ELASTICO FINALE II

Компанія Найк анонсувала новітню серію для гри у футзал Nike Elastico II. Нові бутси Elastico стали частиною нової концепції Найк стосовно гри у футбол на малих просторах і із залученням невеликої кількості гравців. Головною ідеєю нової кампанії є той принцип, що зібрати кілька людей для гри в залі або на сітці набагато легше, чим дві команди для гри 11 на 11. Тому нова серія Elastico II буде набагато ближче й цікавіше не професійним гравцям, а ентузіастам захопливим футзалом, фрістайлом  або «кліткою».   

 Загальний план Nike Elastico FINALE II

Нова колекція одержала назву FC247 і принесла величезну кількість змін в усі моделі Elastico II, Bomba II і Gato II. Так перша перероблена модель Nike Elastico FINALE II одержала яскраве розцвічення Лайма й тигрові- рожеві значок і шнурівку.

 Вид ліворуч Nike Elastico FINALE II

У Нових Nike еластико ФІНАЛ II на 39% знизилася твердість конструкції, і вони стали на 22% легше, чим попередня модель.  Більш еластична підошва із крапковою текстурою покликано максимізувати зчеплення з покриттям і поліпшити контроль підошвою. Нововведенням також став матеріал поверхні бутс NikeSkin, тепер він дихаючий більш комфортний і забезпечує краще відчуття м'яча.

 Вид праворуч Nike Elastico FINALE II

З відгуків про попереднє покоління Nike Elastico FINALE було видне, що гравці очікують більш м'яку й еластичну посадку стопи. Їм хотілося більш чіткого припасування бутс до форми стопи при збереженні низького профілю. Основні зусилля при створенні цих бутс були прикладені до легкості й піддатливості. Це саме те в чому Найк удалося зробити істотний крок уперед.

 Підошва - вид знизу Nike Elastico FINALE II

Матеріал NikeSkin став особливістю старших моделей серії FC247. Цей високотехнологічний матеріал повністю повторює всі анатомічні особливості стопи й при цьому є дихаючим. Внутрішня система фіксації стопи тепер базується не на твердих деталях, а на комплексі бандажів. 3D текстура Elastico FINALE II, надзвичайно м'яка й гнучка що забезпечує чудове приймання.

Вид зверху - шнурівка в Nike Elastico FINALE II

Навіть гравці зі світовим ім'ям розуміють цінність досвіду гри на малих просторах. Так гравець FC Barcelona Андрес Іньєста відзначив: « Якби в мене було більше вільного часу, я б праг частіше практикуватися у футзалі, він, що поліпшується контроль м'яча на невеликих просторах».

 Матеріал NikeSkin в Nike Elastico FINALE II

Компанія Найк завжди займала сильні позиції на ринку футбольного взуття для футзалу й штучних покриттів і з виходом серії FC247 вони продовжують впроваджувати інновації в  область ігор на малих просторах.