Бутси Predator Dragon від Adidas | Продовження мутації

Бутси Predator Dragon від Adidas | Продовження мутації

Хлопці з Adidas зараз явно в ударі. Вони готові вивести серію Predator на зовсім новий рівень. Тільки що була представлена модель Dragon, виконана в абсолютно новому розцвіченні, яку більшість із нас навіть не мріяли побачити на футбольних бутсах.

Adidas продовжують свій порив! Тільки лише цього року ми одержали чотири релізи бутс і три повноцінні колекції – починаючи з Shadowbeast і закінчуючи останньою колекцією Tormentor, яка містить у собі Japan Blue Predator Tormentor і римейк Predator Mania, моделі, випущеної до Чемпіонату миру в Кореї і Японії 2002-го року. Більшість із нас погодяться з тим, що останнім часом ми бачили кілька варіацій із червоно-синьому розцвіченням, тому саме час змінити колірну тенденцію. Давайте детально розглянемо новий дизайн разом!

Бутси Predator Dragon від Adidas | Продовження мутації

Як ми бачимо на світлинах вище, у візуальному вигляді нових бутс Predator Dragon переважає бордовий відтінок з ефектом «драконоподобной» шкіри бутс, що відмінно доповнює дизайн. І той факт, що лінійка зветься Predator – тобто, хижий звір, який полює на жертву, дуже символичен. Тому, ідея назвати нову модель Dragon («Дракон») також відмінно вписується в загальну концепцію.

Говорячи про графічні деталі, що нагадують про драконів-хижаках, окремо відзначимо комір Primeknit, на який нанесений відповідний візерунок, що відмінно сполучається з текстовим маркуванням Pred. До речі, шипи представленої моделі мають чорно-червоне розцвічення. Нагадаємо, що в моделях Tormentor і Mutator вони були повністю червоними.

Бутси Predator Dragon від Adidas | Продовження мутації

Ще одна помітна відмінність - три знамениті фірмові смуги, які цього разу виконані в чорному кольорі. А що ж щодо підошви, запитаєте ви? Ми вважаємося, що її зовнішній вигляд говорить сам за себе, але якщо прагнете, можете описати її втілення як «візуально заворожливе». Ой, ми ледве не забули сказати про той; що нові бутси будуть поставлятися в сучасній і модній пакувальній коробці, за формою, що нагадує яйце. Таких розв'язків ми точно не бачили раніше.

Бутси Predator Dragon від Adidas | Продовження мутації

Що стосується технологій, помітимо, що виробником були зроблені деякі коректування в порівнянні з попередниками із сімейства Predator, наприклад, більш високий комір і інноваційний дизайн шипів. Докладніше про технології, використовувані в конструкції нових бутс, ви можете прочитати, перейшовши по цім посиланню.

Німецький гігант індустрії дійсно перебуває в постійному русі, і вони, схоже, не зупиняться на досягнутому найближчим часом. Тому, ніхто не знає, що нас чекає наступного разу, коли ми побачимо нове втілення Predator, або ж інших моделей. Найголовніше, що все це релізи, безсумнівно, гідні місця в колекціях вимогливих колекціонерів футбольному взуття.

Бутси Predator Dragon від Adidas | Продовження мутації