Locality | Яскравість від Adidas

Locality | Яскравість від Adidas

Нова колекція Locality знаменує настання фінальної стадії безпрецедентного сезону 2019/20 і втілює дизайнерську концепцію Art of Football, щоб створювати непояснений ефект несподіванки на футбольних полях по усьому світу.

Представивши футбольне поле як полотно художника, Adidas випустили свою нову колекцію бутс, яка дає можливість гравцям виразити свої творчі ідеї за допомогою багатої колірної палітри, натхненної мазками кисті, знайомими нам по попередній колекції Uniforia. Однак, якщо минулого разу повністю білі бутси були прикрашені так званим ефектом «мазок кисті художника», те тепер дизайн бутс являє собою однотонну основу, що дозволяє вам по-справжньому виділятися на футбольному полі. Великий футбол повернувся. Так чому б не відсвяткувати ця подія ще одним релізом? Тому, обов'язково знайдіть час, щоб насолодитися барвистим дизайном нових бутс, перш ніж ми перейдемо до розгляду деталей.

Locality | Яскравість від Adidas

Нова колекція від німецького гіганта індустрії містить у собі моделі Predator, X і Copa. Як уже згадувалося вище, кожна модель представлена у своєму унікальному кольорі, натхненному дизайнерською ідеєю Uniforia. Саме це й робить нові бутси дуже помітними на ігровому майданчику. Давайте розглянемо кожну модель окремо, випливаючи нашої доброї традиції.

Говорячи про нові Predator, відзначимо, що ці бутси мають повністю червону основу, прикрашену такими ж «попсовими» акцентними квітами, що й зразок з колекції Uniforia.

Locality | Яскравість від Adidas

Основа ж моделі X виконана в рожевому. Тут дизайнери Adidas порахували потрібним використовувати дуже сміливий базовий тон, у той час як фірмовий три смуги розфарбовані в кілька різних відтінків рожевого кольору.

И останнє, але аж ніяк не найменш важливе. Лінійка Copa відрізняється незмінно популярним і приголомшливим уяву зеленувато-лимонним брендовим відтінком Volt. Дизайн версії із представленої колекції також містить ці заворожливі й ефектні кольори.

Locality | Яскравість від Adidas

З погляду технологій, усі три презентовані зразки цілком аналогічні варіаціям з попередніх колекцій бутс від Adidas.

Колекція Locality Pack покликано надихнути творців від футболу на пошук унікальних креативних розв'язків і привнесення в гру магії дотику людського генія.

Ми ледве не забули нагадати вам, що доставка товарів у нас така ж швидка, як і самі бутси. Ну от, тепер ви все знаєте.