Nike PhantomVNM Future DNA | Повернення T90!

Nike PhantomVNM Future DNA | Повернення T90!

Ностальгія продовжує залишатися популярним трендом теперішнього часу! І от, сьогодні ми зустрічаємо ще одні класичні бутси Nike, які були повернуті до життя.

Протягом останніх двох тижнів Nike подарували нам відмінні римейки культових моделей футбольному взуття. Спочатку ми одержали PhantomVSN Future DNA - сучасну інтерпретацію надзвичайно популярної моделі Nike Hypervenom зразка 2013-го року. Потім нас порадували бутсами Mercurial Vapor 13 Future DNA, , що представляють собою сучасну версію першої моделі з лінійки Nike Mercurial Superfly, презентованої в 2009-м року. Сьогодні ж, ми вітаємо третій ностальгічний реліз підряд – римейк класичних бутс T90!

Nike PhantomVNM Future DNA | Повернення T90!

Конструкція оновленої моделі базується на популярних бутсах із серії Nike PhantomVNM. Ми вперше побачили ці бутси на початку 2019 року, і з тих пор їх уже встигнули «примірити» трохи найбільших форвардів світового футболу. Наприклад, Роберт Левандовскі й Харрі Кейн. В оригінальних бутсах T90 відіграли такі легендарні футболісти, як Роберто Карлос, Луїш Фігу, Франческо Тотти, Рио Фердинанд і Фернандо Торрес. Ці бутси були спроектовані таким чином, щоб у них було зручно відіграти всі 90 із зайвим хвилин матчу. Конструкція містить у собі подушки Air Zoom на заднику, а також синтетичний верх, що імітує шкіру, але з меншим вологовбиранням і липким покриттям, що створюють додаткове зчеплення з м'ячем. Ударна область була збільшена завдяки асиметричній шнурівці й маленькому язичку, що покриває кінчики шнурків. Це було справжнім технологічним проривом в індустрії й вигідно відрізняло нові в той час бутси від конкурентів на ринку.

Nike PhantomVNM Future DNA | Повернення T90!

Дизайн сучасної моделі Phantom Venom Future DNA настільки ж гарний і привабливий. Тут ми бачимо традиційну й добре пізнавану чорну графіку на зовнішній стороні бутси, яка розділяється й розчиняється в міру наближення до носка. Сам задник чорний, текстовий напис на ньому - червона. У далекому 2004-м року це був напис ZOOM, тепер же ми бачимо маркування ACC, яка розшифровується як All Conditions Control («Контроль у будь-яких умовах»). Сьогодні цією інноваційною технологією оснащені всі моделі футбольного взуття Nike елітного класу.

Nike PhantomVNM Future DNA | Повернення T90!

Подібність між цими двома моделями бутс безсумнівно присутні. Приміром, це м'який верх із синтетичного волокна, вставки в області носка для додаткового зчеплення й зміщена від центру шнурівка для збільшення ударної поверхні. Ми щиро сподіваємося, що незабаром ми побачимо ці бутси на ногах топових гравців, тому що вони занадто гарні для того, щоб приховувати їх від широких вболівальницьких мас.

Якщо ви прагнете придбати бутси з обмеженого випуску, зареєструйтеся на сайті Unisport і виграйте свою пару!