Adidas представили свої самі нечесні бутси Predator 20.1 Mutator Low

Adidas представили свої самі нечесні бутси Predator 20.1 Mutator Low

Це те, чого ми все з нетерпінням чекали. Бутси Predator наступного покоління вже встигнули зачепити вас своїм стильним розцвіченням і гумовими гребенями, змусивши викласти за них певну суму грошей. Однак, ця версія з низьким коміром – це саме те, що вам потрібно. Модель Mutator Predator 20+ з коміром - дійсний шедевр, але версія Mutator Low , що пропонує ідеальну комбінацію технологічних інновацій і традиційного дизайну, яке так високо цінують футболісти всіх рівнів.

Дана модель Mutator Low Predator 20.1 вінчає потрійний реліз колекції Adidas Predator нового покоління, у яку також входять бутси Mutator Predator 20+ без шнурків і Predator 20.1 Mutator з коміром і системою шнурівки. Розглядається нами зразок являє собою бутси, оснащені технологією DemonSkin (також як і версія без шнурків), але якщо можна так сказати, у більш традиційному втіленні. У передній частині верху розташовані гумові гребені, що підсилюють обертання м'яча. Повірте нам на слово, ця технологія реально працює. Тому, якщо вам не по душі бутси з коміром і ви віддаєте перевагу класичним варіантам (якщо це можна так назвати), те дана модель - це саме те, що вам підійде.

Adidas представили свої самі нечесні бутси Predator 20.1 Mutator Low

Незважаючи на наявність низького коміра, верх цих бутс являє собою цільну конструкцію, тому їх язичок не загинається, як у старих моделях Predator. Цей язичок, по суті, є накладкою на системі шнурівки. Крім того, важливо відзначити, що задник взуття тепер має більш звичну висоту. Ця зміна, безсумнівно, порадує тих футболістів, які вважають, що комір здавлює щиколотку, створюючи дискомфорт, і із цієї причини раніше відмовлялися відіграти в бутсах Predator нового покоління. Природно, дана варіація з низьким коміром буде мати більшу популярність серед широких мас. Ця модель коштує дешевше, чим версія без шнурків. До речі, вона доступна по тій же ціні, що й аналогічна конструкція зі шнурками. Очікується, що цей фактор викличе сплеск купівельного попиту. Разом з тим, варто відзначити, що бутси адідас Mutator Predator 20.1 з низьким коміром будуть затребувані в середовищі професійних гравців, і, можливо будуть навіть більш популярні, чому варіація зі шнурками.

Adidas представили свої самі нечесні бутси Predator 20.1 Mutator Low

Що стосується вибору, те тут у вашому розпорядженні широкий спектр моделей з колекції Predator 20 Mutator. И якщо хто-небудь поцікавиться, хто сказав, що Adidas припасли свої кращі новинки на кінець року, те, будь ласка, відповідайте, що це були ви й ми отут взагалі не причому. Досить амбіційний реліз від Adidas, не так чи? Адже нове втілення моделі Predator це щось особливе, це саме те, що ми так давно бажали побачити. Проте, нам украй цікаво подивитися на те, якими новими розцвіченнями Adidas порадують нас протягом сезону, особливо напередодні літніх турнірів. Але ця колекція однаково залишиться «топом», згодні?