Nike презентували спеціальну колекцію розцвічень для своїх футзалок

Nike презентували спеціальну колекцію розцвічень для своїх футзалок

За корпоративною традицією Nike релізи колекцій звичайно мають місце в сегменті бутс для великого футболу, але сьогодні прийшла черга взуття, призначеної для гри на твердих покриттях зальних майданчиків. Своїм новим релізом американський гігант індустрії вніс строкату різноманітність у колірне оформлення футзалок моделі Lunar Gato II, Tiempo Legend VIII React Pro і Premier II Sala. Зазначені моделі відтепер будуть доступні в чорній, жовтогарячій і білої розцвіченнях.

Слідом за релізом концептуально нової моделі «футзалок» React Gato, Nike розширюють діапазон вибору у своєму асортиментах взуття для зальних майданчиків, випускаючи свої три флагманські моделі в різноманітних колірних розв'язках. Нова модель React Gato, разом з її «старшим братом» - Lunar Gato II, а також Tiempo Legend VIII React Pro і Premier II Sala були представлені в чорному, жовтогарячому й білому втіленнях з метою забезпечення додаткової колірної різноманітності на міні-футбольних майданчиках.

Nike презентували спеціальну колекцію розцвічень для своїх футзалок

Модель Lunar Gato залишається певен фаворитом у футзальном сегменті. На початку минулого року ми радісно вітали повернення цієї культової серії після її передчасного відправлення «на пенсію». Gato – це єдина у своєму роді модель футбольному взуття, спеціально розроблена інженерами Nike для задоволення потреб гравців у міні-футбол, гру, де розвиток подій відбувається з більшою інтенсивністю й в умовах дефіциту вільного простору.

Конструкція верху «футзалок» Lunar Gato, де передня частина виконана з міцної козячої шкіри, а середня частина оснащена сітчастими панелями Hyperfused, пропонує плавні, природні відчуття при русі й підвищену точність ударів у комбінації з додатковою підтримкою й повітропроникністю. Носок з посиленням забезпечує чудове відчуття м'яча для максимально тонкого торкання й підвищеної міцності, у той час як амортизаційний технологія Lunarlon і шарнірне зчеплення створюють відмінну «чуйність», сприятливу різким прискоренням. Це взуття дійсно розроблене для комфортної гри на паркеті.

Nike презентували спеціальну колекцію розцвічень для своїх футзалок

ДО Lunar Gato вчасно прийшло підкріплення у вигляді моделі Tiempo Legend VIII, яку інженери Nike оснастили піною React для забезпечення максимального комфорту й віддачі енергії на твердих покриттях зальних і вуличних майданчиків. І нехай пластикові шипи були замінені на гумову підошву, що не залишає слідів на паркеті, верх із інноваційного, легені волокна без стяжок, з його миттєво пізнаваною ромбовидною текстурою, нікуди не подіявся. Із усіх моделей футбольних бутс Nike, призначених для великого футболу, Tiempo, з її комфортною посадкою й тонким торканням, безсумнівно, найкраще підходить під вимоги гри на майданчиках зменшеного розміру.

Nike презентували спеціальну колекцію розцвічень для своїх футзалок

Завершує футзальную колекцію модель Premier II Sala, оснащена замшевою накладкою для поліпшеного торкання. «Футзалки Найк» Premier II Sala – відмінне функціональне взуття. Так само, як і аналогічна модель для великого футболу, вона оснащена пружною піною Lunarlon, , що забезпечує м'якість і комфорт при грі на майданчиках із твердим типом покриття. Незважаючи на технологічні зміни, ці «Футзалки» зберігають функціональні характеристики й миттєво пізнавану стилістику Premier, а збільшений фірмовий логотип займає своє почесне місце на бічних сторонах взуття.