Adidas представили обмежену серію Predator Archive Mutator

Adidas представили обмежену серію Predator Archive Mutator

Новий, карколомний дизайн культових бутс, розроблений разом з @thepredatorpro і @thepredcollective, робить цей реліз відмінним подарунком для дійсних цінителів лінійки Predator. Днями німецький виробник презентував бутси з еклектичним дизайном, у якому досить чітко прослідковується стилістика легендарної серії Predator, , що відзначає в році, що настав, свій 26-літній ювілей.

Перейдемо до розгляду того, що Adidas приготували для нас у цьому релізі, що одержав назву Predator Archive. У представлених бутсах є багато цікавих, гідних нашої уваги особливостей.

Adidas представили обмежену серію Predator Archive Mutator

Слідом за надзвичайно успішним римейком Mania, презентованому наприкінці збіглого року, лінійка Predator одержала ще одне поповнення у вигляді бутс, дизайн яких являє собою змішання елементів графічного оформлення більш пізніх моделей, що побачили світло після 2004-го року. Три вузькі смуги дугоподібної форми на зовнішній стороні правій бутси, а також фрагмент хромованого відтінку, що сходить від підошви, були запозичені в моделі Absolute. Усе це навіває сильні ностальгічні спогади про ті прекрасні часи 

Adidas представили обмежену серію Predator Archive Mutator

А що ж щодо іншої частини цих бутс? Усі інші елементи конструкції представленої моделі є новими розробками виробника, що очевидно свідчить про грандіозні плани Adidas на найближче майбутнє. До речі, дизайн лівої бутси відрізняється від правої, і, за нашим переконанням, він являє собою комбінацію трьох культових моделей із серії Predator.

Отчетливее всього виділяються елементи дизайну, розташовані в області підйому й передньої частини бутси, які візуально відсилають нас до легендарної моделі PowerSwerve зразка 2008-го року. Ударна область помітна на великій відстані, а три перевернені смуги нагадують нам про чудовий Хаві, що віртуозно диригував грою збірні Іспанії, яка стала беззастережним тріумфатором «Євро-2008».

Adidas представили обмежену серію Predator Archive Mutator

Стильне оформлення області носка цілком відповідає естетиці Lethal Zones 2012 –го року, а фірмові три смуги а-ля Predator X ми можемо побачити на зовнішній стороні бутси, трохи нижче шнурків.

Разом з новими бутсами (лімітований випуск), Adidas також представили спортивні Кросівки, виконані в тій же стилістиці, але при цьому оснащені м'якої й чуйної проміжною підошвою Boost, , що забезпечує додатковий комфорт при русі на швидкості.

Не упустите свій шанс, адже ці бутси – таємна мрія справжніх шанувальників серії Predator. Звичайно ж, ви можете замовити їх ПРЯМО ЗАРАЗ на сайті 4football.com.ua, найбільшому у світі онлайн-складі футбольного взуття.