Кращі релізи з лінійки Nike Mercurial за 2019-й рік

Кращі релізи з лінійки Nike Mercurial за 2019-й рік

Дизайн другого покоління моделей Mercurial Vapor і Superfly, , що побачили світло влітку минулого року, відрізнявся плавними лініями, а конструкція цих бутс була оснащена передовими технологічними розв'язками. Це дозволило оновленим моделям зі згаданих вище серій стати затребуваними буквально скрізь, від смарагдових полів стадіонів команд Англійської Прем'єр-ліги до маленьких вуличних майданчиків по усьому світу. І от, через шість місяців від дня їх презентації, ми розв'язали проробити певну аналітичну роботу з метою оцінити поточний стан справ у флагманській лінійці Mercurial.

Кращі релізи з лінійки Nike Mercurial за 2019-й рік

Збіглий рік був багатий на релізи в сімействі Mercurial, однак, на нашу думку, Nike приберігали свої кращі заготовки аж до кінця року, коли відбувся реліз разюче стильних бутс Mbappé X Bondy Dreams. Це наш беззастережний фаворит. Платинова основа моделі Superfly VII Elite, доповнена м'яким відтінком зеленого й сміливими золотавими акцентами, виглядає нереально круто. Реліз перших іменних бутс Киліана Мбаппе сигналізує про початок нової епохи, як у світовому футболі, так і на ринку елітного футбольного взуття. Якщо модель Nike Mbappé X - це всього лише початок, то залишається тільки ворожити ми, що наскільки потрясають бутси, побачимо в найближчі кілька років.

Кращі релізи з лінійки Nike Mercurial за 2019-й рік

Переходимо від заключного релізу 2019-го року до дебютного. У рамках колекції New Lights були представлені нові варіації моделей Vapor XIII і Superfly VII, виконані в синьо-білому розцвіченні. До речі, ці бутси ми як і раніше можемо бачити на ногах провідних футболістів миру, незважаючи на те, що від дня їх релізу пройшло більш півроку. Це естетичний колірний розв'язок, безсумнівно, заслуговує окремих почестей. Але іменні бутси Мбаппе все-таки поза конкуренцією, згодні?

Варто виділити також і сміливу колекцію Dream Speed. Помніть, як високо ми її оцінили, розповідаючи вам про презентацію? Отож, її гідності не втратили своєї актуальності й донині. Щоб підкреслити те, що бутси Superfly ставляться до швидкісного класу, нові моделі із цієї лінійки були представлені на поле самим Кріштіану Роналду, а також стрімко висхідною зіркою – Килианом Мбаппе. Говорять, що в Nike є грандіозні планів на майбутнє відносно колекції Dream Speed. Що ж, ми заінтриговані, залишилося дочекатися нових релізів. 2020-й рік уже настав.

Наші наступні два фаворити перебувають у різних кінцях колірного спектра. Чиста естетика білосніжних бутс Nuovo White з переливчастими сріблистими деталями робить їх надзвичайно привабливими.

У той час як затемнений модель Tech Craft Vapor являє собою комбінація елегантного візуального оформлення й функціональних переваг верху з натуральної шкіри.

Кращі релізи з лінійки Nike Mercurial за 2019-й рік

Ще один реліз, який усе ще досить свіжий у нашій свідомості по декільком вагомим причинам, це колекція Terra Pack. Відтінок «піски пустель» сам по собі просто чудовий, а в комбінації з фіолетовими й зеленими елементами, розташованими в нижній частині бутс, він забезпечує яскравий, але, у той же час, витончений візуальний вигляд.

День одинаків - це феномен, який з кожним роком набирає все більшу популярність. Тому, якщо Nike збираються й надалі випускати стильні бутси червоно-чорного розцвічення по такому випадкові, як вони зробили в 2019-м року, ми одноголосно підтримаємо це починання. Це любов з першого погляду.

Кращі релізи з лінійки Nike Mercurial за 2019-й рік

Колекція Under the Radar була б значно вище в цьому рейтингу, якби не обмежений реліз Tech Craft. Якщо ви шукаєте суперсучасні чорні бутси, зроблені по новітніх технологіях, рекомендуємо зупинити свій вибір на цій колекції.

Ще один реліз, орієнтований на китайську аудиторію - спеціальна іменна модель CR7 Superfly «Shuai», виконана в стилістиці португальської легенди з домішкою витонченої естетики Далекого Сходу.

Нам також сподобалася й нова іменна модель Неймара - Speed Freak Vapor. Її дизайн відбиває давнє захоплення бразильського форварда автоспортом, звідси й характерні картаті вставки, що символізують фінішний прапор.

Кращі релізи з лінійки Nike Mercurial за 2019-й рік

Лінійка Laser Orange Special Edition була зустрінута знаючої в даній темі публікою так само тепло, як і класичний дизайн Mercurial. Більш того, Nike розщедрилися ще на два спеціальні релізи по закінченню Чемпіонату Миру серед жінок. Один з них був присвячений тріумфу американської жіночої збірні, а другий – їх зоряному гравцеві Меган Рапино, яка була визнана гідною іменної рожево-золотої моделі Vapor.

Кращі релізи з лінійки Nike Mercurial за 2019-й рік

Вибрати кращу із чудових моделей серії Mercurial дуже непросто, але для нас це завжди приємне заняття. По наших відчуттях, 2020-й рік стане черговим успішним роком для Nike. У зв'язку із цим, стежите за соціальними каналами 4football, щоб бути в курсі нових гарячих релізів від американського виробника.