Бутси Adidas Predator Mania - Повернення легенди.

Бутси Adidas Predator Mania - Повернення легенди.

Ми вже повідомляли вас про ретро-релізах від Adidas раніше на цьому тижні. Однак сьогодні ностальгічне OG-почуття буде доповнено поверненням класики зразка 2002-го року.

Останнім часом Adidas активно захопилися переробкою архівних моделей бутс. За останні кілька років вони випустили чимало римейків, включаючи приголомшливу колекцію Icon Pack, презентовану року, що навесні йде. Футбольний люд ностальгує по бутсах сімейства OG Predator із уже далеких 2000-х років спортивний бренд, що тому веде німецький, робить усе можливе, щоб задовольнити сподівання шанувальників « старої школи».

Бутси Adidas Predator Mania - Повернення легенди.

И от, сьогодні відбувся реліз ще одного вражаючого римейку. Повірте, ці бутси гідні вашої уваги. Зустрічайте, старі добрі Predator Mania!

Модель Predator Mania зроблена по лекалу, відпрацьованому на попередніх римейках від Adidas. Її верх один до одному збігається з версією OG. Також ці «нові старі» бутси Адідас оснащені сучасною підошвою Predator з метою забезпечення додаткового комфорту футболістам з усією планети, які бажають використовувати ці бутси по прямому призначенню – для гри у футбол.

Бутси Adidas Predator Mania - Повернення легенди.

Верх має ідентичний рядок і в його конструкції використовується такий же самий матеріал підбивки, який був використаний у першій версії бутс Mania зразка далекого 2002-го року.

Язичок – це ще один характерний елемент, який запам'ятався нам за старою версією моделі Predator. Він, звичайно ж, є присутнім і в її оновленому втіленні, покриваючи шнурки бутс. До речі, язичок оснащений гумовою стрічкою, яка дозволяє надійно фіксувати його положення. Прямо як у Девіда Бекхема, коли він виходив на поле в матчах Чемпіонату миру 2002-го року.

Бутси Adidas Predator Mania - Повернення легенди.

Гумові елементи, називані також «плавцями», не перетерпіли ніяких змін у порівнянні із класичними версіями моделі. Вони вбудовані в шкіряний шар і функціонують як обертаючий елемент, допомагаючи гравцям контролювати м'яч при обробці, виконанні передач і ударах.

Підошва цих бутс аналогічна тієї, яка встановлена на моделі Predator 19+. Так що, ці ретро-бутси дозволять вам у повному обсязі використовувати переваги сучасних технологічних розв'язків. Розцвічення підошви створює ілюзію роздвоєної конструкції підошви й повністю збігається з оформленням підошви оригінальної моделі Mania.

Цей дуже обмежений реліз, оскільки Adidas випустять усього 1500 пара на увесь світ. У зв'язку із цим, вам потрібно поквапитися, щоб роздобути пари цих стильних бутс для себе, або для різдвяного подарунка близькому вам людині. Звичайно ж, ви можете замовити їх прямо зараз на сайті інтернет-магазину 4Football.