Nike презентували нову колекцію бутс Mercurial і Phantom - Terra Pack

Nike презентували нову колекцію бутс Mercurial і Phantom - Terra Pack

Усі зірки футболу зібралися на презентації колекції бутс Nike Terra, у яку ввійшли оновлені версії моделей Phantom VNM Elite, Mercurial Superfly VII Elite і Mercurial Vapor XIII Elite. Усі вони одержали графічне оформлення, натхненне космічними далечінями. Стильний дизайн бутс, що ввійшли в даний реліз, без сумніву, скрасять похмурі й тужливі зимові `деньки`.

Ці бутси буквально створені спеціально для «галактікос». Ми можемо затверджувати, що іменитим професіоналам від футболу сподобалися нові бутси, адже через усього пари днів після презентації, багато видних футболістів вийшли в них на поле в матчах за свої національні збірні.

Нова суперзірка зі США, Сержіньо дест, вийшов на свою дебютну гру за дорослу збірню в бутсах Superfly. И він аж ніяк не єдиний у цьому списку. Харрі Кейн і Еден Азар незабаром підуть його прикладам і примірять оновлені моделі VNM і Vapor відповідно.

Нам нескладно припустити, чому ж багато «сильні миру цього» бажають відіграти в цих бутсах. Вони дійсно виглядають дуже круто,, і саме цей факт виділяє дану колекцію на тлі інших релізів.

Nike презентували нову колекцію бутс Mercurial і Phantom - Terra Pack

Nike до останнього приховували деякі подробиці цього релізу, але одне можна сказати напевно: відтінок Desert Sand («Пісок пустелі») у дизайні моделей Vapor і Superfly – це дійсно геніальна знахідка! В оформленні також присутнє «платиновий ефект» у вигляді малюсіньких золотавих цяточок на підйомі, виконаному з волокна Flyknit. Такий ефект був створений за допомогою технології NIKESKIN.

У підсумку, ці бутси сіяють настільки ж яскраво, як і ті футбольні зірки, які будуть у них відіграти. Синьо-зелене розцвічення роздвоєної підошви забезпечує ефектний контраст, а ділянка в області п'яти, посипаний дрібними крапками, викликає асоціації з галактикою Чумацький шлях. Розтягнутий по довжині, небагато перекручений логотип виробника добірно блискає, коли на нього падає світло. Замовте собі пари таких бутс на сайті 4football.com.ua, щоб оцінити їхню шляхетну принадність.

Nike презентували нову колекцію бутс Mercurial і Phantom - Terra Pack

У дизайні моделі VNM також домінує фірмовий колір Desert Sand, розведений «лаймовий» технічними написами, устілкою й логотипом Nike. Хромована підошва Psychic Purple нагадує нам небо присмерком. В області п'яти й на внутрішній стороні бутс розташована емблема Planet. Фірмове лого «пофарбоване» у чорний колір, має мікроструктуру Honeycomb, завдяки якій воно мерехтить при певному куті падіння світла, а також при мокрій погоді.

Nike презентували нову колекцію бутс Mercurial і Phantom - Terra Pack

З технологічної точки зору, нові бутси Phantom, Superfly і Vapor ідентичні своїм «побратимам» з інших релізів. Це означає, що ми одержуємо максимально комфортну посадку й швидкість `оттмоделей` Superfly і Vapor, а також неперевершену міць і точність від VNM.

Таким чином, можемо зробити висновок, що цей реліз дійсно унікальний у своєму роді. Тому, поки немає новин про те, буде чи стиль Planet адаптований до інших популярним моделям бутс із сімейства Nike, таким як Tiempo, Premier або нові VSN II, рекомендуємо купувати представлені моделі бутс прямо ЗАРАЗ у найбільшому магазині футбольного взуття, розташованому за адресою: 4football.com.ua