Nike презентували два нові розцвічення «футзалок» LunarGato II для AW19

<p>Nike презентували два нові розцвічення &laquo;футзалок&raquo; LunarGato II для AW19</p>

У той період року, коли ми усе глибше поринаємо в морок і холод зимових вечорів, коли з кожним днем сонце ховається за обрій усе раніше, Nike розв'язали небагато скрасити нам життя, оголосивши про реліз двох нових розцвічень AW19 легендарної моделі футзальної взуття. LunarGato - це, мабуть, сама популярна модель у сегменті футзалу й вуличного футболу, а її друге покоління є дійсним шедевром мистецтва виготовлення спортивному взуття у виконанні Nike. 

LunarGato II - вузькоспеціалізована модель футбольного взуття від американського виробника Nike. Вона призначена для використання на майданчиках малого розміру, переважно критих. На початку поточного року була випущена оновлена версія «бампов» даної моделі, а тепер хлопці з Nike продовжують зміцнювати свої позиції в даному конкретному сегменті ринку, представивши два нові варіанти графічного оформлення «королівської» моделі «футзалок».

<p>Nike презентували два нові розцвічення &laquo;футзалок&raquo; LunarGato II для AW19</p>

Спочатку розглянемо розцвічення White/Anthracite/Electric Green («Білий / Антрацит / Електричний зелений»), яка є сміливішою з представленої пари. Тут знову є присутнім колірний поділ верху, при якому задня частина взуття придбала різке яскраво зелене фарбування, що переходить у білий колір у міру зсуву до передньої частини стопи. Знизу ж, графічне оформлення «футзалок» виглядає більш дико й зухвало, адже всі три відтінки розкидані по поверхні підошви в хаотичному, але, разом з тим, візуально привабливому малюнку.

Розцвічення Platinum Tint/Black/Bright Crimson («Платиновий / Чорний / Яскравий Малиновий») відходить від концепції колірного поділу верху, що домінує в більшості колірних варіацій моделі LunarGato. Замість цього дизайнери Nike практично повністю «офарбили» верх в «платинової» відтінок, використавши малиновий (Bright Crimson) в оформленні підошви для додання загальному образу більшої стриманості.

<p>Nike презентували два нові розцвічення &laquo;футзалок&raquo; LunarGato II для AW19</p>

Модель LunarGato II продовжує тримати лідируючі позиції в сегменті футбольного взуття для майданчиків зменшеного розміру із твердим покриттям, завдяки міцній цапиній шкірі в передній частині стопи, що забезпечує природнє відчуття при роботі з м'ячем і підвищену точність ударів, а також сітчастим панелям Hyperfused у середній частині для створення структури й додаткової повітропроникності. Посилення в області носка поліпшує почуття м'яча й робить взуття більш міцному, а піниста підошва Lunarlon і спеціально розроблений малюнок протектора забезпечують чудову амортизацію й певен зчеплення при вибухових прискореннях.

Придбати «Футзалки» Nike LunarGato II представлених розцвічень моно на нашому сайті 4football.com.ua