Nike презентували офіційний «зимовий» м'яч АПЛ - Hi-Vis Merlin

Nike презентували офіційний «зимовий» м'яч АПЛ - Hi-Vis Merlin

Зима вже близько... Коли матчі проводяться при штучному висвітленні, гарна видимість футбольного снаряда виходить на перший план. Nike презентували офіційний матчбол зимової стадії Англійської Прем'єр-ліги поточного сезону (2019/20). З погляду й конструкції, модель Hi-Vis Merlin почерпнула багато чого з першого в історії м'яча підвищеної видимості Total 90 Aerow, який використовувався в АПЛ у вже далекому сезоні 2004/2005 років.

Уперше в історії цього елітного змагання, зимовий ігровий снаряд топ-класу буде мати дизайн, що відрізняється від візуального оформлення моделі Merlin, використовуваної в якості офіційного матчбола в теплу пору року. П'ятнадцять років пройшло з тих пор, як дана модель футбольного м'яча почала використовуватися в матчах Прем'єр-ліги. І от, тепер її остання варіація додає сучасні віяння в непідвласну часі класикові, завдяки використанню самих інноваційних на сьогоднішній день технологій і дизайнерських розв'язків від Nike.

У знак визнання культової спадщини моделі Total 90 Aerow на одній з панелей нового офіційного м'яча АПЛ розміщений логотип "T90".

Nike презентували офіційний «зимовий» м'яч АПЛ - Hi-Vis Merlin

Але, коли ж ми побачимо цей м'яч Nike на поле в іграх англійського топ-дивізіону? Починаючи з 25 жовтня всі матчі Прем'єр-ліги будуть гратися м'ячами Hi-Vis Merlin. Так що, з нетерпінням чекаємо того, як Вірджіл ван `Дейк` буде виносити його зі своєї штрафний потужним ударом головою, П'єр Емерік Обамеянг буде мистецьки обводити їм голкіперів усіх конфронтуючих команд на домашньому стадіоні «Емірейтс», а нголо Канті буде із шаленством відбирати його в супротивників, немов цей м'яч був украдений у нього на шкільному майданчику злими хлопцями з сусіднього двору.

Офіційний м'яч Прем'єр-ліги поточного сезону Nike Merlin можна придбати прямо зараз на сайті 4football.com.ua.

Nike презентували офіційний «зимовий» м'яч АПЛ - Hi-Vis Merlin

Але перш ніж ви відправитеся оформляти замовлення, ми прагли б повідомити вас ще одну важливу інформацію. Офіційно повідомляємо, що з 8 листопада в нашому онлайн-магазині 4football.com.ua буде доступно обмежена кількість футбольних м'ячів Total 90 Aerow, , що представляють собою римейк оригінальної моделі зразка 2004-го року. Це буде точна копія оригіналу, як з погляду дизайну, так і з погляду технологічних характеристик. Щоб підкреслити історичну важливість релізу, репліки культової моделі, які з'являться в продажі в листопаді, будуть поставлятися в стильній подарунковій коробці. Стежите за новинами на наших сторінках у соціальних мережах.