Adidas презентували бутси Nemeziz Messi 19.1

Adidas презентували бутси Nemeziz Messi 19.1

Пропонуємо засвідчити незаперечний факт:  найкрасивіший дизайн бутс Nemeziz за всю історію належить одному з найбільших людей усіх часів - Лионелю Мессі. Представляємо вам обмежену ювілейну серію бутс Adidas Nemeziz Messi 19.1. Вишуканий, стильний зовнішній вигляд. Чудові бутси для видатного гравця.

Оскільки даний реліз обмежений, вам доведеться бути швидше самого Лео, адже бутси Nemeziz Messi будуть розлітатися з наших полиць із космічною швидкістю. Так що, поквапитеся й не втрачайте дорогоцінного часу!

Adidas презентували бутси Nemeziz Messi 19.1

Тепер розповімо про те, що ж робить ці бутси дійсно особливими. По-перше, це три етапи грандіозної кар'єри Мессі, відбиті в дизайні даної моделі. Етап перший - Adidas відзначили 15-літній ювілей його дебюту в складі «Барселони», , що відбувся у вже далекому 2004-м року. Із цією метою бутси одержали стильне золотаво-біле оформлення з додаванням блакитного відтінку й блискучим переливчастим покриттям верху. Етап другий – його дитячі роки на батьківщині в Аргентині знайшли відбиття в присутності небесно-голубого й білого квітів у дизайні верху. І, нарешті, золотаві вставки – це ушановування шести нагород European Golden Shoe Awards («Золота бутса Європи»), отриманих Лионелем (дана індивідуальна нагорода присуджується кращому бомбардирові сезону у всіх внутрішніх європейських лігах). Ці тонкі дизайнерські розв'язки є свідченням історичних моментів, подарованих нам геніальним Лео. Істинно найвищий клас.

Один із самих найбільших гравців в історії синьо-гранатового каталонського клубу дебютував у його складі в 2004-м року на легендарному стадіоні «Камп Ноу» у футболці під номером «30». Тепер ми настільки звикли до його «десятці», що в це навіть складно повірити. При більш уважному розгляді бутс ми бачимо число 30 на одній устілці й число 10 - на іншій. Однак, знакові деталі на цьому не закінчуються, адже ми спостерігаємо золотаву корону, пришиту до задника. Гідний спосіб віддати данина «королеві». Також, на підошві цих бутс є напис «15 років» іспанською мовою.

Adidas презентували бутси Nemeziz Messi 19.1

Шановні дами та добродії, далеко не кожна нова модель бутс може похвастатися «золотий» хромованою підошвою й глянсовою колекційною пакувальною коробкою. Як правило, це привілей моделей категорії plus, але ця версія 19.1 воістину є особливою. Не упустите можливість відчути всю естетику й принадність шикарної обробки цих бутс!

Ще дещо, про що ми просто зобов'язані вам розповісти, це доступність бюджетної версії бутс моделі 19.3. Ви можете запросто придбати собі їх у нас на 4football.com.ua усього за якихось 85 фунтів! У цій версії присутні розкішні золотаві вставки, але немає хромованої підошви, на відміну від елітного зразка. Навряд чи ви відмовите собі в задоволенні пограти у футбол у цих ексклюзивних бутсах.

Слід очікувати, що незабаром і сам Лео вийде на поле в цієї «ювілейної» моделі, яка містить усі технологічні розв'язки, що сприяють розтрощенню оборони супротивника. Як очікується, усі вони також будуть доступні й у звичайній версії. Це значить, що ви одержуєте у своє розпорядження чудові бутси Nemeziz з їхньою оптимальною комбінацією комфортної посадки й щільного прилягання верху до стопи інноваційного матеріалу, що досягається за рахунок адаптації, до її форми.

Adidas презентували бутси Nemeziz Messi 19.1

Конфігурація шипів розроблена для підтримки вибухових прискорень і різких розворотів (характерних для стилю гри Ліонеля Мессі) на твердих природніх покриттях. До речі, це єдиний тип підошви, доступний у даному релізі. Моделі 19.1 і 19.3 також оснащені підошвою категорії FG.

ЗАМОВЛЯЙТЕ ювілейні іменні бутси adidas Nemeziz 19.1 Messi у нашому онлайн-магазині!