Nike представили бутси Mercurial Vapor 13 NJR “Speed Freak”

Nike представили бутси Mercurial Vapor 13 NJR “Speed Freak”

 

Готуючись до футбольного сезону, що стартував, , Nike розробили новий дизайн іменних бутс Неймара. Це перша модель, випущена для зоряного форварда «`ПСЖ`» у рамках сезону 2019/20. Нове розцвічення бутс Найк Меркуріал одержала назву «Speed Freak» («Швидкісний фрік»). Дизайн цих бутс буяє дрібними деталями, що відбивають особистість знаменитого бразильця.

 

Nike представили бутси Mercurial Vapor 13 NJR “Speed Freak”

 

Незважаючи на те, що за основу була взята конструкція бутс моделі Mercurial, яка найбільшою мірою відповідає естетиці автоспорту, зовнішній вигляді Vapor 13 NJR Speed Freak має дуже мало загального зі стандартним дизайном бутс Vapor 13. Приміром, були прибрані фірмові маркування Just Do It і Merc щоб залишити більше простори для логотипа й фантазії дизайнерів. А вже з фантазією в цього хлопців усе в повному порядку, що було багаторазово доведене, у тому числі й дев'ятьма попередніми іменними моделями Неймара. Дана варіація випускається під порядковим номером десять.

 

Nike представили бутси Mercurial Vapor 13 NJR “Speed Freak”

Сама очевидна асоціація з автоперегонами - це принт із картатим фінішним прапором, у той час як червоний, чорний і хромовий відтінки були обрані для того, щоб віддати данина поваги двом самим знаковим гонщикам усіх часів. Сріблиста половина бутси присвячена приятелеві Неймара Льюїсу Хемілтону, а червона - ушановує легендарного бразильського гонщика Формули-1 `Айртона` `Сенну`.

 

Nike представили бутси Mercurial Vapor 13 NJR “Speed Freak”

 

Оформлення задньої частини бутс Vapor 13 NJR Speed Freak відповідає естетиці гоночних комбінезонів, які використовують пілоти Формули-1. Дрібні деталі візуального оформлення розкидані по всій поверхні бутс, немов логотипи спонсорів на гоночному боліді. Усі вони відображають певні віхи життєвого шляху Неймара. Присутні текстові блоки Osadia і Alegria, напис Sonho Dourado Golden Dream служить нагадуванням про його першу іменний моделі бутс Hypervenom, римська цифра IV відповідає татуюванню, зробленої їм у якості данини поваги своїй родині, ну й, звичайно ж, натхненне Ріанною Shhhh («`Тссс`»), назва, що дала, попередньої іменної моделі Неймара із серії Mercurial..

 

Nike представили бутси Mercurial Vapor 13 NJR “Speed Freak”

 

Строго говорячи, ми бачимо комбінацію попередніх дизайнів іменних бутс Неймара, випущених за час його перебування в « Парі-вересень `Жермен`», але однаково не залишає відчуття, що графічне оформлення цих бутс – це щось особливі. Цей дизайн дійсно відбиває життєвий шлях талановитого бразильського футболіста, також як і останній іменна модель CR7, присвячена блискучій кар'єрі Кріштіану Роналду. Моделі Written in the Stars (`англ`. «Написане серед зірок»), Puro Fenomeno (порт. «Дійсний феномен») і Meu Jogo (порт. «Моя гра») являли собою модне й стильне розцвічення, однак, саме ці бутси найбільшою мірою відповідає тому, що ми називаємо «ексклюзивний дизайн іменної моделі».