Реліз бутс Morelia Neo II Beta від Mizuno

Реліз бутс Morelia Neo II Beta від Mizuno

У продовження своєї активності на старті сезону 2019/20 Mizuno представляють нову модель у рамках серії Mizuno Morelia Neo II за назвою Beta. Конструкція цих бутс є революційною для японського бренда, що традиційно віддає переваги футбольному взуття з натуральної шкіри. Однак цього разу виробник відкинув убік свої упередження, розробивши «надлегкі» бутси, виконані в сріблистому кольорі із золотою обробкою.

 

Реліз бутс Morelia Neo II Beta від Mizuno

Mizuno славляться чудовою якістю вироблених ними бутс, а маркування «Зроблене в Японії» сама по собі є синонімом високоякісної продукції. До теперішнього моменту, цей японський виробник спортивного екіпірування в основному направляв усі свої зусилля на виробництво бутс, що представляють собою цільну конструкцію з натуральної шкіри. Що стосується візуального оформлення, то дизайнери Mizuno, як правило, пропонували нам комбінацію із двох-трьох основних квітів. Усі попередні релізи цього бренда цього року повністю відповідали даній тенденції. Однак, модель Beta, презентуемая напередодні клубного сезону 2019/20, руйнує й цей шаблон. До речі, ці бутси дійсно дуже легені, вони важать усього 170 грамів.

 

Реліз бутс Morelia Neo II Beta від Mizuno

Як ми вже відзначали раніше, дизайн моделі Beta Morelia Neo II зовсім нехарактерний для Mizuno. Верх цих бутс практично повністю виконаний у сріблистому кольорі, доповнений «позолоченим» логотипом виробника й маркуванням на заднику. Подібне розцвічення не тільки приковує погляд, але також підкреслює новий підхід виробника до виготовлення футбольного взуття. На зміну традиційної цільної конструкції з K-шкіри приходить сучасна комбінована структура з використанням сітчастого матеріалу в задній частині бутс, що дозволяє суттєво зменшить їхня вага.

 

Назва Beta обране виробником неспроста й має свій зміст. «Бета-тестування» - це обмежений випуск продукту, що переслідує ціль виявити вади й недоліки для того, щоб усунути їх до повноцінного релізу. У цьому зв'язку, можемо чи ми припустити, що випуск «бета-версії» бутс Morelia – це спроба Mizuno оцінити реакцію на радикальну переробку однієї зі своїх флагманських моделей? Чому б і ні. Шкіра кенгуру, з якої, як і колись виконана передня частина бутс, забезпечує м'яке торкання й тонке почуття м'яча. При цьому ми одержуємо додатковий бонус від виробника у вигляді значного зниження ваги завдяки використанню синтетичного матеріалу в задній частині взуття. Такий інженерний розв'язок наближає конструкцію цих бутс до моделі Rebula. Цікаво буде вивчити реакцію широкої футбольної громадськості на цей «бета-тест». Хоча, якщо подібна модифікація поліпшує функціональні характеристики взуття, зберігаючи при цьому її основну концепцію, те, зрештою, що ж у цьому поганого?