Nike представляють бутси Tiempo Legend 8 Dazzle Camo

Nike представляють бутси Tiempo Legend 8 Dazzle Camo

 

До релізу Nike тримали візуальний вигляд бутс Tiempo Legend 8 у найсуворішому секреті, оприлюднивши лише дизайн напису Tiempo, тим самим намагаючись сховати більш дрібні деталі графічного оформлення моделі наступного покоління. І от Nike представили широкої громадськості нову модель бутс, що одержала назва Dazzle Camo.

 

Nike представляють бутси Tiempo Legend 8 Dazzle Camo

 

При погляді видали дизайн бутс Dazzle Camo Tiempo Legend 8 виробництва Nike виглядає як якийсь вигадливий чорно-білий візерунок. Однак якщо ви будете дивитися на них досить довго, те зможете розглянути сховані деталі графічного оформлення - зокрема, перекручене маркування Tiempo, , що простягнеться по всій довжині бутси. Потім, побравши бутсу у свої руки й придивившись уважно, ви будете спостерігати прояв інших квітів по всіх поверхні її верху. Саме таки ці кольори й створюють той самий ефект розмиття й викривлення, що має місце при погляді на бутси видали. Лінійка Tiempo найчастіше асоціюється із класичним підходом до дизайну футбольного взуття, але зараз ми маємо справу з очевидним виключенням із правил. Додатковий інтерес до даної моделі обумовлений тим, що Nike прийняли розв'язок зробити обмежений випуск – усього 888 пара (кожна має індивідуальний номер, зазначений на заднику) на увесь світ.

 

Nike представляють бутси Tiempo Legend 8 Dazzle Camo

 

Чому саме 888? Модель 8-го покоління, реліз якої відбувся 8-го числа 8-го місяця. Досить символічно, не так чи?

 

Nike представляють бутси Tiempo Legend 8 Dazzle Camo

 

Насправді, ми мали можливість побачити зовнішній вигляд Tiempo Dazzle Camo задовго до презентації цієї моделі. Справа в тому, що такі футболісти, як Вірджіл Ван `Дейк`, `Джо` `Гомес`, Серхіо Рамос і Жерар Піці вже встигнули протестувати ці бутси протягом попередніх декількох місяців. Нагадаємо, що модель наступного покоління Tiempo Legend 8 уже була представлена у вигляді зразків з колекцій Under The Radar і Nouveau. Можливо, причина того, що Nike розв'язали випустити цю варіацію бутс окремим релізом, полягає в підвищеному попиті на даний дизайн, але, ми цілком допускаємо, що така стратегія була спланована заздалегідь. Так чи інакше, ми одержали ще одне гідне поповнення в лінійці Tiempo Legend 8, що просто чудово, адже простір для вибору став ще ширше.