Хенесс покине пост президента "Баварії"

Хенесс покине пост президента "Баварії"

 

Хенесс уже близько 40 років керує  «Баварією», однак останнім часом усе частіше стала з'являтися інформація про те, що він може покинути пост президента. Відповідає чи вона дійсності?

 

Що відомо?

 

У січні наступного року президент мюнхенської «Баварії» Ули Хенесс буде святкувати своє 68-річчя. Недавно ж він прийняв непростий для себе розв'язок покинути пост і не висувати кандидатуру на нові вибори, які пройдуть у листопаді 2019 року, говориться в німецькому виданні Bild.

 

Як затверджує джерело, найбільш імовірний новий президент клубу – Герберт Хайнер. Він є колишнім генеральним директором компанії Адідас і головою наглядацької ради мюнхенського клубу. Хайнер і Хенесс знають один одного вже приблизно 20 років.

 

Хенесс був півзахисником команди в період з 1970 по 1979 роки. Коли він завершив ігрову кар'єру у віці 27 років, узявся за функціонування клубу в 1979 і був визнаний гідним звання наймолодшого менеджера Бундеслиги. З 2009 по 2014 рік перебуває на посаді президента, а в березні 2016 його знову призначили на даний пост. 40 років керівництва не пройшли даром – мюнхенцам удалося 16 раз стати завоювати чемпіонство Німеччини, два рази виграти Лігу чемпіонів і один раз Кубок УЄФА.

 

Особливості покупки м'ячів Адідас

 

Як відомо, м'ячі Адідас Київ потрібні для того, щоб забезпечувати комфортний ігровий процес на поле. Благо, сьогодні добір першокласного спортивного снаряда для цієї гри не викликає особливих труднощів. Тепер для покупки навіть не буде потрібно залишати межі квартири. Багато задоволені роботою простого й доступного інтернет сервісу, що суттєво спрощує життя спортсменів і людей, що активно проводять час. Однак для футбольних м'ячів характерні істотні риси – знати про них повинен кожний, хто замислюється про придбання. Перед тем як Адідас м'ячі купити, необхідно зробити акцент на способі з'єднання панелей виробу. Нитки з поліестеру свідчать про спортивний снаряд високої якості.

 

Людям, які професійно займаються футболом, прекрасно відомо, наскільки правильний вибір снаряда може вплинути на успіхи з досягненнями. Якщо Adidas м'яч купити в інтернет-магазині 4football, можна буде розраховувати на одержання оригінального виробу, який відрізняється більшою кількістю переваг, довго служить і має привабливий дизайн.

 

М'яч Адідас ціна повністю виправдовує себе. Переконатися в цьому можна буде після покупки снаряда й використання його.