Ювентус презентував виїзну форму на сезон-2019/20

Ювентус презентував виїзну форму на сезон-2019/20

На своєму профілі в одній із соціальних мереж клуб «Ювентус» опублікував ролик, у якому була представлена виїзна ігрова форма для наступного сезону. Її виготовленням займалася компанія Адідас. Речі виконані в білому розцвіченні, присутні червоні вставки.

 

Особливості нової форми

 

Раніше туринским клубом був представлений домашній комплект форми на наступний сезон. Футболка вирізнилася досить незвичайним дизайном – одна половина білого кольору, інша – чорного. Обоє відтінку розділяються тонкою рожевою вертикальною смужкою. Шорти залишилися чорними. А чорні гетри доповнені рожевою смужкою. Ювентусу вдалося достроково стати італійським чемпіоном у минулому сезоні. За 35 матчів команда набрала 89 очка.

 

Згідно з інформацією від джерел, Ювентус прагне залучити до себе нападаючого Ромелу Лукаку. На даний момент він – головна трансферна мета міланського Інтера, але вже протягом тривалого проміжку часу клуби ведуть переговори, а це не приводить до яких-небудь заяв. Бельгійцем зацікавився й туринский клуб, готовий зробити обмін форварда на аргентинця Паулу Дибалу. За словами Джанлука Ди Марцио, Ювентусу в такому випадку вдасться роздобути гравця, здатного нормально взаємодіяти із Кріштіану Роналду, але остаточний розв'язок буде ухвалюватися, коли Диба вийде з відпустки.

 

Що характерно для футбольних м'ячів Найк?

 

Футбольний м'яч Найк зарекомендував себе як такого виробу, який часто використовується на різних турнірах, чемпіонатах. Для нього характерний високий рівні якості матеріалів, використання при виробництві інноваційних сировинних технологій. У результаті з його допомогами наносяться сильні удари, відбуваються точні передачі.

 

Купити м'яч футбольний Найк випливає як мінімум тому, що для нього характерна безліч переваг:

 

  • Наявність спеціальна виділених графічних зон, завдяки яким гравець може вдаряти м'яч досить непередбачене для голкіпера.
  • Ідеальна форма, що дозволяє летіти більш швидко, точно.
  • Зовнішній шар оснащений своєю структурою, що гарантує прекрасне зчеплення з бутсами.
  • Забезпечення високої зносостійкості, оскільки мікропористий шар матеріалу сприяє швидкому відновленню форми після ударів.
  • Футбольні м'ячі Найк містять у собі карбоно-латексну камеру, що не загальмовує поле м'яча, що й забезпечує реальне прискорення.

 

М'яч футбольний Найк – цей саме такий виріб, завдяки якому забезпечується комфортний і видовищний ігровий процес. Для його покупки краще звертатися в спеціалізований інтернет-магазин 4football.