Поліція початку розслідування про напад на Озіла й Колашинаца

Поліція початку розслідування про напад на Озіла й Колашинаца

Поліція Лондона повідомила про те, що починає займатися розслідуванням справи, пов'язаним зі збройним нападом на гравців Арсеналу Месута Озіла й Сеада Колашинаца.

Особливості інциденту

Правоохоронці надали інформацію про офіційну версію нападі й повідомили про відсутність арештів. У заяві говориться про спробу пограбування ввечері. Підозрювані їхали на скутерах і зробили спробу пограбування чоловіка, що перебуває за кермом. Водієві й пасажирові вдалося зникнути без яких-небудь ушкоджень і приїхати в ресторан Голдерс-Грін, де їх і зустріла поліція. Тому що співробітники продовжують розслідування, арештів поки не відбувалося.

Нагадаємо, футболісти проїжджали по північному Лондоні, коли на них раптово напали збройні невідомі. Озіл побіг кликати на допомогу, а Колашинац став битися зі злочинцями. Пізніше з'ясувалося, що причина нападу була прямо пов'язана зі спробою ограбувати зірок футболу. У бандитів були ножі, вони закрили свої обличчя мотошоломами. Коли почався збройний напад, Колашинац вискочив з машини й почав битися із грабіжниками, що стосується Озіла, те він забіг у ресторан і покликав на допомогу.

Свідки затверджують, що Месут сильно злякався, а після того як кухарі й офіціанти вибігли із закладу, грабіжники зникли. Футболісти не одержали травми під час даного інциденту, їм не була потрібна допомога медичних співробітників. 

Куди звертатися для покупки бутс?

Щоб досягтися реальних успіхів у тому або іншому виді спорту, обов'язково буде потрібно екіпірування. Тому важливо знати, де купити бутси високої якості. В інтернет-магазині 4football пропонується ознайомитися із прекрасним асортиментами, широким вибором. Тут не важко буде визначитися з підходящим товаром. Неодмінно вдасться підібрати бутси підходящого розміру, стати власником оригінальних виробів, насолоджуватися їхньою міцністю, надійністю й довговічністю.

Знаючи, де можна купити бутси Nike або будь-яку іншу модель, залишиться визначитися з підходящим варіантом. У ньому точно буде приємно тренуватися. Завдяки постійним знижкам вийде придбати новинку на вкрай вигідних умовах. Переважна більшість бутс містять у собі інноваційні технології, а підошовний малюнок ідентичний формі стопи, що має функціональне значення.

Де купити футбольні бутси і гарантовано виправдати свої очікування? Як уже говорилося раніше, робити це краще в компанії 4football. Навіть якщо клієнт стикнеться із труднощами при виборі, кваліфіковані менеджери обов'язково допоможуть йому.

Тепер вам добре відомо, де можна купити футбольні бутси, щоб нарешті комфортно почувати себе на поле й домагатися кращих результатів.