Іньєста: Де Йонг стане зіркою півзахисту

Іньєста: Де Йонг стане зіркою півзахисту

Легендарний футболіст Андрес Іньєста заявив, що новачок Барселони Де Йонг у найближчому будущем усі здивує й стане великою зіркою.

Де Йонгу пророкують велике майбутнє

За словами Андреса Іньєсти, новому гравцеві клубу «Барселона» Де Йонгу світить велике майбутнє. Як затверджує старожил, у починаючого півзахисника каталонців дійсно є прекрасний шанс непогано зарекомендувати себе й вивести всю команду на новий рівень. Своя думка про гравця він прокоментував у такий спосіб: «Де Йонга із упевненістю можна назвати особливим трансфером і величезним кроком уперед для розвитку клубу. Він молодий і повний таланта. Якщо Френкі не поступиться позиціями, його чекає прекрасне майбутнє в каталонському клубі».

Першим клубом Де Йонга став «Віллем II». У травні 2015 року був помітний його дебют в Ередівізія, але через пару місяців Френкі став частиною амстердамського «Аякса». Щоб одержати ігрову практику, його знову віддали в оренду в «Віллем II». Улітку 2016 року відбулося повернення в «Аякс». Для додаткової практики Френкі доводилося багато тренуватися в різних клубах. У січні 2019 року «Аякс» підписав з «Барселоною» угода про перехід де Йонга в липні 2019. У ньому чітко вказується вартість трансферу – 75 мільйонів євро.

Як добитися успіхів у футболі?

Розраховувати на реальний успіх на футбольному полі можна лише у випадку грамотного добору підходящого екіпірування. Для цього варто знати, де купити дитячі бутси і іншу відповідну продукцію. Робити це рекомендується в спеціалізованих інтернет-магазинах. Рекомендується звернутися в 4football – цієї компанії вдалося зарекомендувати себе в позитивному ключі.

Якщо раніше багато жителів України поняття не мали, де можна купити бутси для футболу, те зараз це питання відпало сам по собі. Серед переваг співробітництва з нами виділяють:

  • Адекватну цінову політику.
  • Величезний асортименти високоякісного взуття.
  • Швидку доставку в будь-який український населений пункт.
  • Кілька способів оплати замовлення.

При цьому недостатньо знать, де купити бутси Nike або інші моделі, потрібно також правильно вибрати їх. Слід робити акцент на використовуваних матеріалах при виробництві, репутації бренда, якості швів і так далі.

Тепер вам точно відомо, де можна купити бутси, гарантовано виправдати очікування й точно не пошкодувати про покупку.