Фабрегаса позбавили прав водія й оштрафували

Фабрегаса позбавили прав водія й оштрафували

Гравець «Монако» Фабрегас потрапив у неприємну ситуацію, через що його позбавили прав водія на 6 місяців і виписали великий штраф.

Що відбулося?

Згідно з інформацією від Sky Sports, Франсеск Фабрегас, який відіграє за «Монако», були позбавлений прав водія на 6 місяців. Основна причина настільки серйозного покарання полягає в перевищенні швидкості. Спортсмен занадто швидко їхав на власному Land Rover зі швидкістю 109 кілометрів у годину, хоча допускалося всього 64.

В 2014 році влітку Франсеск став гравцем «Челсі» і підписав із клубом контракт на 5 років. Це довелося зробити після невдалого сезону в «Барселоні», який взагалі не приніс трофеїв. Більше того, Сеск виразив бажання перебувати ближче до Англії. Перший сезон почався досить вдало: в одній лише Прем'єр-лізі півзахисникові вдалося віддати 18 гольових передач, удостоїтися звання кращого асистента чемпіонату, а сама команда нарешті вперше за довгі роки одержала титул чемпіонів і завоювала Кубок ліги. Однак наступний сезон був досить провальним для «Челсі», а гра Фабрегаса змушувала бажати кращого.

На даний момент в іспанського півзахисника контракт із «Монако». Навесні він провів 13 матчів, смог забити один гол.

До слова, починаючи з 2006 року Фабрегас представляє збірню Іспанії. Він брав участь у чемпіонаті миру 2006 року, був наймолодшим футболістом, що відіграють за збірню. В 2008 році йому разом з командою вдалося виграти чемпіонат Європи.

Вигідна покупка кросівок

Сьогодні купити Кросівки в Україні недорого не становить праці. Доступна безліч інтернет-магазинів, де досить визначитися з оптимальною моделлю й зв'язатися з консультантом для обговорення всіх деталей.

Кросівки дешево зовсім не означають низький рівень якості. Багато великих брендів пропонують продукцію по досить прийнятній вартості, що нітрохи не дивно, адже виробники в такий спосіб залучає нову категорію населення.

Ціни на Кросівки залежать від багатьох факторів по типу:

  • Габаритів моделі.
  • Матеріалу виготовлення.
  • Використаних технологій під час виробництва.
  • Декоративних елементів.

Купити Кросівки дешево Україна пропонується в інтернет-магазині 4football. Отут у кожного буде можливість знайти пару, на сто відсотків відповідну до всіх вимог і перевагам.