Що буде з Роналду в наступаючому сезоні

Що буде з Роналду в наступаючому сезоні

У португальської спортивної зірки Кріштіану Роналду часто беруть інтерв'ю й запитують його про подальші плани. Він приховує цю інформацію, але робить деякі натяки.

Що може очікувати Роналду?

На даний момент Криро є нападаючим «Ювентуса». Недавно його запитали про те, наскільки сильно на нього вплинула гра в мадридському «Реалі». Футболіст відповів, що часто їздить у столицю Іспанії, адже це місто виявило на нього величезний вплив як у плані становлення особистості, так і футболіста. Тут у нього є мережа тренажерних залів, скоро планується будівництво готелю й клініки для волось.

Спортсмен сподівається, що незабаром буде визнаний гідним шостого Золотого М'яча. «Я радий, що навіть після того як пішов з «Реала», кар'єру стала неймовірно успішної. Мені важко дався переїзд із Мадрида після того як я провів тут 9 років. Але цей сезон вийшов прекрасним, мені вдалося багато чого виграти».

Зірка футболу не приховує, що нудьгує часом гри в «Юнайтеде» і «Реалі». Більше того, Кріштіану постійно говорить, наскільки сильно нудьгує по Мадриді, де виросли його діти. В інтерв'ю AS Роналду заявив про важливість усіх трофеїв у його кар'єрі, але Чемпіонат Європи залишається найголовнішим, враховуючи, що він виграється із країною, завдяки чому й стає особливим.

Вигідне місце для покупки бутс

Далеко не кожна людина сьогодні знає, де купити бутси і гарантовано виправдати свої очікування від придбання. Якщо зайти в перевірений інтернет-магазин і вдало підібрати оригінальну брендовую взуття, можна буде розраховувати на оптимальне зчеплення з поверхнею й рівномірний розподіл тиску по підошві. Перед тем як довідатися, де можна купити футбольні бутси, слід звернути увагу на бренди.

Професіонали роблять свій вибір на користь виробників Nike і Adidas саме з тієї причини, що співробітники вже давно володіють інформацією про те, як швидко створювати високоякісне й надійне взуття, відповідну до всіх переваг і вимогам спортсменів.

Де можна купити бутси Nike або будь-які інші моделі? Рекомендується звертатися в 4football – тут представлений солідний асортименти, персонал завжди може допомогти з вибором і дати корисні ради. Серед інших переваг виділяють:

  • Можливість доставки в будь-які населені пункти України.
  • Реалізація винятково оригінальної продукції.
  • Регулярне проведення акцій, постійні знижки.

Тепер ви точно знаєте, де можна купити бутси Пума і масу інший брендовой продукції на максимально вигідних умовах.