Зідан: Бейл тут - і всі

Adidas завжди відрізнялася креативом в області дизайну бутс

Футболісти «Реала» почали поступово приходити у форму після того, як з повним провалом закінчили минулий сезон. Зідан повернувся, йому вдалося придбати декількох відмінних гравців, що демонструють непогані результати. Однак є й проблема. Вона стосується Гарета Бейла. У клубі спостерігається наступна ситуація: тренерові хочеться, щоб гравець пішов, але Гарет зовсім протилежної думки. 

Суть конфлікту

Зидану зовсім не подобається гра Бейла. Більше того, клубу доводиться віддавати більші суми спортсменові. Про початок конфлікту стали писати ще в травні цього року. Тоді Бейлу не вдалося потрапити в заявку клубу другий раз підряд і його сильно напружив даний факт. Повідомляється, що футболістові довелося навіть особисто зустрітися з коучем, але згодом він усвідомив, що явно не вписується в плани Зідана.

Сам тренер давав наступні відповіді на питанні про Бейле: «Поки що я прийняв конкретний розв'язок. Не знаю, як зроблю надалі. На цьому всі». Але чому ж почався такий масштабний конфлікт? На даний момент відомо про дві версіях:

  1. Зидану не сподобалася гра Бейла, він зважив усі « за» і « проти», потім ухвалив рішення щодо заміни його в старті.
  2. Після того як пішов Роналду, Бейл попросив керівників такі ж повноваження, як у португальської зірки. Мова йде про лідерство в грі, вицекапитанстве, праві виконувати стандарти і так далі. Боси відмовили в цьому, а Зідан погодився з ними.

Що говорить агент Бейла?

У це може бути складно повірити, але керівники клубу поки що не говорили про ситуацію з Бейлом у команді. Зідан відкрито ігнорує футболіста. Усе частіше з'являються наступні слухи: Бейлу прийде піти з неустойкою в 51 мільйон. Зате ситуація прекрасно обозревается агентом Бейла Джонатаном Барнеттом, який затверджує, що футболіст точно нікуди не піде. Лише час покаже, як складеться ситуація надалі.

Сьогодні замовити Найк Кросівки хочеться всім тим, хто звик до комфортної, надійному, стильному й гарному взуттю, що відповідає всім міжнародним вимогам і стандартам.

Кросівки Найк оригінал купити Київ точно не важко буде – для цього досить зв'язатися зі співробітниками інтернет-магазину 4football і зробити замовлення моделі, що сподобався, .

Щоб купити Кросівки Найк оригінал в Україні і гарантовано виправдати свої очікування, необхідно зробити акцент на деяких нюансах і додержуватися певним правил вибору взуття, а саме, урахувати матеріал, технології, розмір і багато чого іншого.

Якщо купити Кросівки Найк в інтернет магазині Україна, можна буде розраховувати на максимально вигідні умови співробітництва й консультацію від кваліфікованих фахівців, що розбираються в спортивній області.