Колекція Hard Wired від Adidas | Бутси для гравців із природною тягою до самовираження й творенню

Adidas завжди відрізнялася креативом в області дизайну бутс

Усього тиждень назад Adidas випустили обмежену версію моделі Nemeziz 19+. И от вони вже готові представити нову колекцію бутс Адідас зухвалих розцвічень, у яку ввійшли 4 моделі. Тепер актуальне лише одне питання: вистачить чи у вас зухвалості для того, щоб вийти на поле в яскравих бутсах з нової колекції Adidas?

Безперечно те, що Adidas зараз проявляють разючу активність. За останні пару місяців ми побачили відразу кілька нових колекцій бутс від німецького виробника, включаючи 302 Redirect і Dark Script Pack. А вже в середина літа Adidas знову радують нас свіжою строкатою колекцією, яка завдяки сліпучим сяючим відтінкам, напевно буде по гідності оцінена гравцями, які не бояться виділятися на футбольному полі й завжди прагнуть виконувати ключові ролі. Пропонуємо розглянути ці бутси детальніше.

Те, що компанія Adidas завжди відрізнялася креативом в області дизайну бутс і їх розцвічень – це незаперечний факт. Також творчий підхід проявляється й коли справа стосується назв колекцій. Нова колекція одержала назву Hard Wired, яке несе певний концептуальний зміст. Ідея дизайнерів полягає в тому, що в людський мозок вбудована особлива програма, яка керує нашими діями в різних ситуаціях. Наприклад, це може бути невтолиме бажання перемагати й домагатися успіху. Бутси з колекції Hard Wired буквально просочені цією концепціями, вони покликано розбудити ваше природнє бажання реалізувати свій творчий потенціал. Розібравшись із ментальним посиланням, можемо сконцентруватися на найважливішій особливості даної колекції – розцвіченнях вхідних у неї моделей бутс.

 бутси Adidas Copa 19+

COPA 19+

Будучи першої в історії моделлю зі шкіри без шнурків, розробленої для креативних гравців центральної лінії, бутси Adidas Copa 19+ одержали яскраве графічне оформлення з домінуванням різкого «лаймового» відтінку, що, безсумнівно, дозволить вам виділятися на футбольному полі, гіпнотизуючи ваших суперників як своїми неабиякими творчими здатностями, так і, властиво, кольором бутс.

 Predator 19+ - бутси, створені для відчуття повного контролю

Predator 19+

Далі за списком випливають Predator 19+ - бутси, створені для відчуття повного контролю. Їхня колірна гама являє собою комбінацію прохолодного бірюзового й чорного квітів, яке додасть вам почуття впевненості й комфорту, коли ви вийдете на поле в цих бутсах.

 X 19+. Головною гідністю цих бутс є максимальна швидкість

X 19+

Переходимо до моделі X 19+. Головною гідністю цих бутс є максимальна швидкість. Їхнє нове небесно-голубе розцвічення змусить вас мчатися по полю швидше поривів вітру.

 гама бутс Nemeziz 19+

Nemeziz 19+

И останнє, але аж ніяк не найменш важливе. Колірна гама бутс Nemeziz 19+ цілком ілюструє значеннєву концепцію колекції Hard Wired – «виділяйся й самовиражайся». Дизайнери Adidas облачили цю модель у провокаційний рожевий колір.

З технологічної точки зору бутси з даної колекції є повними аналогами моделей, що ввійшли в колекцію Redirect Pack. Якщо вам цікаво, ви можете одержати докладну інформацію про їхні технологічні особливості перейшовши по цім посиланню.

Отже, готовий чи ти добитися успіху, як Салах, Мессі й Диба? Схоже, ти вже жада роздобу с пар бутс з зухвал колекці Hard Wired. Особисто ми у ц не сумніва_.