Nike оголосили про реліз бутс PhantomVNM у рамках колекції New Lights

 Nike презентують модель PhantomVNM

Готуючись до початку нового клубного сезону, Nike презентують модель PhantomVNM зі своєї актуальної колекції New Lights. Ці бутси відрізняються помітним і привабливим дизайном, завдяки розцвіченню з домінуванням відтінку Volt і стильним графічним оформленням задньої частини, натхненним останнім релізом з лінійки Mercurial. Одним словом, ці бутси точно не для тих, хто прагне залишатися непомітним на футбольному полі.

 Реліз бутс PhantomVNM

Дизайн моделі PhantomVNM New Lights перегукується з недавнім релізом у рамках колекції Under the Radar, будучи його «перевертишем» з погляду колірної гами. Саме в таких бутсах гравці з команди Nike вийдуть на поле в дебютних іграх сезону 2019/20. Реліз бутс Nike Phantom VNM за традицією супроводжувався випуском родинної моделі PhantomVSN, яка також стала в кольорі Volt, але з білою підошвою, у той час як у бутс VNM вона чорна. Також чорні акценти присутні на внутрішній стороні й комірі, а ще - на переливчастому логотипі Nike, який був повністю скопійований з колекції Under The Radar.

 Дизайн бутс PhantomVNM підкреслює їхня приналежність

Колекція New Lights була відкрита релізом нових зразків Mercurial Vapor XIII і Superfly VII. Дизайн бутс PhantomVNM підкреслює їхня приналежність до загальної «родині», завдяки використанню графічної накладки з фірмовим слоганом "Just Do It" у задній частині. Верх цієї моделі також містить напису “Phantom” і “Nike Football” кількома мовами, що підсилює їхній концептуальний зв'язок з Mercurial. Загалом, навіть якщо цей реліз і не буде мати такого ж успіху, як колекція Under The Radar, ці бутси навряд чи залишаться непоміченими на футбольних полях під час перших матчів нового сезону.