Nike презентували новий дизайн бутс Phantom у рамках колекцій Under The Radar і New Lights

На порядку денному реліз родинних моделей бутс Phantom Venom і Phantom Vision: у яскравому втіленні в рамках колекції New Lights
 реліз родинних моделей бутс Phantom Venom і Phantom Vision

Недавній реліз відновлень для моделей Mercurial і Tiempo викликав голосний галас. А тепер прийшов час виявитися в центрі уваги іншій половині асортиментів футбольних бутс Nike. На порядку денному реліз родинних моделей бутс Phantom Venom і Phantom Vision: у яскравому втіленні в рамках колекції New Lights і з більш тонким, стриманим дизайном версії Under The Radar.

У цей час Nike небагато змінили свою маркетингову політику, і хоча лінійки бутс як і раніше зв'язані між собою різними колекціями, виробник став використовувати «олдскульний» підхід, розлучаючи дати релізів за часом, з метою дати кожної окремої моделі бутс насолодитися своїм «зоряною годиною». И от, сьогодні прийшла чергу зупинитися докладніше на серії Phantom. Почати пропонуємо із двох зразків з колекції Under The Radar.

лінійки бутс як і раніше зв'язані між собою

Колекція Under the Radar являє собою оновлену версію популярної колекції Nike Academy з тотальним домінуванням чорного кольору. У рамках даної колекції, раніше цього року вже були представлені «затемнені» варіації бутс Tiempo 8, Mercurial Superfly 7 а також Vapor 13.

Звичайно ж, це далеко не перше втілення бутс із серії Phantom з домінуючим чорним кольором, однак додавання фірмового відтінку Nike Volt робить цей реліз унікальним. Цей колір найбільше рясно представлений у моделі Vision – у ньому виконана вся підошва, а також контури логотипів Nike. В бутсах Найк Venom присутність Volt не настільки агресивно, хоча контур фірмового лого також виконаний саме в цьому кольорі, так само як деякі інші деталі, що акцентують. Логотип Nike на зовнішній стороні бутс елітних моделей має ромбовидний рельєф, який блискає під певним кутом висвітлення. У цілому, даний дизайнерський розв'язок безсумнівний є більш стриманим.

Логотип Nike на зовнішній стороні бутс

Однак, вам із труднощами вдасться розглянути графіку, яка вперше була представлена на бутсах Mercurial нового покоління. Мова йде про великий текстовий блок з фірмовим слоганом Just Do It, який є присутнім і на бутсах з колекції Under The Radar, але він виконаний у темно-сірому кольорі й розчиняється в загальній темній палітрі верху.

А що ж щодо дизайну бутс Phantom з колекції New Lights?

Їх дизайн явно не можна назвати стриманим.

Моделі Vision і Venom у варіації New Lights не просто містять у своєму розцвіченні фірмовий відтінок Volt, вони покриті їм буквально цілком. І якщо бутси з колекції Under The Radar заявляють про себе скромно й злегка сором'язливо, те New Lights роблять це у весь голос, без тіні сумніву у своєму успіху. У дизайні моделі Venom текстові й графічні елементи присутні навіть більш рясно, ніж в Mercurial, займаючи дві третини задньої частини бутси. Уся ця область покрита логотипами, текстовими й фірмовими блоками, при цьому недоторканій залишена тільки область носка. Модель Venom New Lights являє собою колірну інверсію аналога з колекції Under The Radar. Тут уже чорний представлений у якості другорядного кольору, який з почуттям смаку й стилю використаний у фірмовому логотипі, підбивці й деталях підошви.

бутси з колекції Under The Radar заявляють про себе скромно

Дизайн моделі Vision робить трохи інше враження. Колір Volt у ньому також є домінуючим, але роль другого плану отут відведена білому, що робить зовнішній вигляд цих бутс значно більш яскравим. Разом з тим, оформлення логотипа на цій моделі виглядає небагато більш стримано, ніж на Venom, і, насправді, це в значно більшому ступені відповідає концепції Vision. Завдяки білосніжній підошві й шипам з «кислотно-лимонними» наконечниками, дизайн цих бутс у свідомості мас сприймається як сонячний літній варіант.

На жаль, тепер у нас не буде можливості побачити професійних футболістів у бутсах з колекції Under The Radar на поле в матчах початкової стадії нового клубного сезону, тому що ця місія відведена релізу New Lights. Але знаєте що? Ці бутси коштують того, щоб побачити їх у дії. Вони зухвалі й енергійні, здатні привертати увагу публіки з першого погляду. До того ж, їх буде легко розпізнати як із трибун, так і на телеекрані.

Ці бутси коштують того, щоб побачити їх у дії

До речі, на відміну від Under The Radar, реліз двох моделей Phantom не є останнім у рамках колекції New Lights. У вас ще є час на те, щоб угадати, яка саме лінійка бутс буде вінчати цю яскраву колекцію. Усе, що вам потрібно знати зараз, це те місце, де ці бутси можна буде побачити раніше всіх – сайт 4football.

Відмінною новиною також є те, що обидві моделі Phantom (Venom і Vision) будуть доступні у варіаціях з підошвами різних типів (Anti Clog SG, FG, MG, AG і TF), що дозволить вам підібрати оптимальний варіант для певного ігрового покриття. Крім цього, ви одержите можливість придбати бутси з різних цінових категорій. Незалежно від рівня, на якому ви відіграєте, ви завжди можете розраховувати на нас, коли справа стосується вибору футбольного взуття.