Nike презентували оновлений дизайн моделей PhantomVSN і PhantomVNM у рамках колекції Under The Radar

у всій різноманітності культових розцвічень Mercurial

У якості останнього поповнення своєї колекції Under The Radar, представленої напередодні прийдешнього клубного сезону, Nike випустили оновлені версії бутс Phantom VSN і Phantom VNM у новому візуальному оформленні. « Близнюки-Фантоми» стали перед нами в темному образі з яскравими сяючими акцентами.

Родинні моделі бутс придбали новий «похмурий» вигляд, ознаменувавши завершення колекції Nike Under The Radar, у яку ввійшли презентовані раніше моделі нового покоління бутс Tiempo 8 і Mercurial Superfly 7. Незважаючи на те, що домінуючий колір колекції чорний, саме її назва припускає певну волю дизайнерських розв'язків. І Nike успішно реалізують цю концепцію в нових втіленнях моделей PhantomVNM і VSN, розбавивши їх примарний вигляд сплесками вольт-світінь. При цьому в моделі Vision це проявляється найбільше чітко: верх цих бутс Найк рясніє яскравими деталями кольору Volt, а їх підошва й зовсім повністю виконана в цьому відтінку.

у всій різноманітності культових розцвічень Mercurial

Загальна яскравість моделі Venom на порядок нижче, оскільки акценти присутні тільки в контурі логотипа й технічному маркуванню. Крім того, у фірмовому знаку Nike захований переливчастий візерунок, який видний тільки при падінні на нього світла під певним кутом. Також як і оновлена версія Mercurial, у задній частині верху обох нових моделей Phantom є присутнім фірмовий слоган Just Do It, оформлений у стилі Mercurial і ледь помітний у темряві.

Першим релізом з колекції Under The Radar стала модель Tiempo Legend 8, представлена наприкінці червня. Похмурість оновленого вигляду цих бутс була розведена синіми акцентами в логотипах виробника на бічній стороні й задниках, а також наконечниками шипів.

Однак, Tiempo Legend 8 аж ніяк не єдина модель, уже презентована в рамах колекції Under The Radar, адже бутси з лінійки Mercurial наступного покоління також стали в новому вигляді. Моделі Mercurial Vapor XIII і Superfly VII піддалися «тотальному затемненню», позбувшись від строкатого графічного оформлення, властивого релізу New Lights, і втілившись у таємничому чорному силуеті.

у всій різноманітності культових розцвічень Mercurial

Оновлені моделі PhantomVSN і Phantom VNM є останнім релізом з колекції, яка, як очікується, не буде представлена на полях провідних ліг у стартовий період нового сезону. Nike відвели цю місію бутсам з колекції New Lights, у рамках якої ми вже побачили оновлений варіант моделі Mercurial. Є всі підстави вважатися, що частина, що залишився, колекції буде представлена вже в цьому місяці. Можна змело затверджувати, що « брати-фантоми» у варіації New Lights будуть відрізнятися значно більш яскравим розцвіченням...