Nike презентували бутси нового покоління Mercurial “Under the Radar” і “New Lights”

Бутси наступного покоління Nike Mercurial уже отут, і, повірте, вони дійсно притягають погляд.
Бутси наступного покоління Nike Mercurial

Це зовсім інший рівень. Будьте готові до граничної швидкості. Бутси наступного покоління Nike Mercurial уже отут, і, повірте, вони дійсно притягають погляд. У цій статті ми обговоримо дві варіації моделі Nike Mercurial Vapor 13 з назвами “Under Radar” і “New Lights”. Якщо вашою головною ігровою якістю є швидкість, те ці бутси просто створені для вас.

ми обговоримо дві варіації моделі Nike Mercurial Vapor 13

По-перше, ознайомимо вас зі списком футболістів, які зіграють у них у передсезонний період, а також на старті нового сезону 2019/20. У куті Mercurial Superfly ми маємо Кріштіану Роналду, Киліана Мбаппе й Сем Керр. Ці гравці в значній мірі покладаються на свою швидкість. У куті Vapor перебуває бразильської дует Неймара й `Коутиньо`, які у своїх нових бутсах будуть танцювати самбу навколо захисників суперника й створюючи небезпечні моменти, що змінюють хід матчів. Стежите за перерахованими гравцями протягом найближчих місяців, щоб побачити, як нові бутси будуть виглядати на поле. Запевняємо, вони вас не розчарують.

У куті Mercurial Superfly ми маємо Кріштіану Роналду

Отже, нам їсти що обговорити. Переходимо безпосередньо до огляду нових моделей.

Для початку зосередимо увагу на Nike Vapor 13 “Under the Radar”. Дизайн даної варіації бутс Vapor 13 являє собою комбінація чорного верху й підошви з переливчастим логотипом Nike металевого відтінку. Темне розцвічення це досить рідке явище для швидкісних моделей бутс, однак нове покоління Vapor не визнає границі й стереотипи. Якщо придивитися більш уважно, логотип виробника простягнеться уздовж усієї зовнішньої сторони верху, стикаючись із обрізаним написом Merc. Крім того, символіка бренда зменшеного розміру також розташована на заднику бутс. Внутрішня сторона верху містить фірмовий слоган Just Do It, а також додаткову символіку Mercurial над ним. Найбільш важливою особливістю нової моделі є використання матеріалу Nikeskin для забезпечення довговічності й поліпшеного контролю. Модель Nike Mercurial Vapor 13 вигідно відрізняється від попередніх поколінь, тому що її верх тепер являє собою цільну конструкцію з волокна Flyknit для забезпечення максимально зручної посадки.

Модель Nike Mercurial Vapor 13

Бутси Vapor нового покоління створені для постійного просування вперед. З їхньою допомогою ви зможете перехитрити супротивників, завдяки шипам вигнутої форми й легкої передньої частини, оснащеної твердим шасі. Елітні бутси Vapor 13 мають зовнішній шар з інноваційного матеріалу Flyknit, торкання, що забезпечує надійність, у різних погодних умовах. Розділена конструкція підошви сприяє поліпшенню зчеплення, створюючи додатковий комфорт при вибухових прискореннях, після яких ваші супротивники залишаться далеко за.

Mercurial представлені моделі Vapor і Superfly

Тепер поговоримо про Nike Vapor 8 у варіації New Lights. Що ми можемо сказати із приводу цих бутс? З погляду технологічних аспектів, вони повністю ідентичні з Under the Radar. Проте, візуально вони виглядають як зовсім інші бутси з ясно-синім верхом і білими графічними деталями (логотип і написи). Якщо ви вибираєте Under the Radar, те швидше за все ви хитрий форвард, постійно націлений на ворота, якщо ж вам більше по душі New Lights, те, ризикнемо припустити, що ваш стиль гри припускає наявність яскравих спалахів.

Останнє, про що слід сказати. У більшості релізів Mercurial представлені моделі Vapor і Superfly. И цього разу Nike не розчарують громадськість, адже в обидві колекції ввійдуть бутси Superfly 7 з високим коміром. У якому з доступних варіантів виходити на поле – вибір за вами.