Nike анонсують обмежений випуск моделі бутс Mercurial Superfly VII

Реліз Mercual Vapor 13-го покоління й Superfly VII відбувся в минулий вікенд.
нові бутси з лінійки Mercurial

Можливо ви ще не знаєте про цей, однак нові бутси з лінійки Mercurial уже з'явилися в продажі. Щоб додати даній події більшу значимість, Nike розв'язали зробити цей реліз подвійним, випустивши обмежену серію моделі Superfly 7 (у продаж зроблять усього 2019 пара) у колірних варіаціях Laser Orange/Black/Hyper Crimson на додаток до Mercurial Vapor.

Реліз Mercual Vapor 13-го покоління й Superfly VII відбувся в минулий вікенд. При цьому фантомне графічне оформлення Under the Radar залишилося трохи в тіні яскравого розцвічення New Lights, , що дебютувала на поле у фінальному матчі жіночого Чемпіонату миру, що відбулися в минула неділя.

Laser Orange/Black/Hyper Crimson на додаток до Mercurial Vapor

У той час, як графічне оформлення New Lights припускає білі написи на світле синьому тлі верху бутс, у жовтогарячій варіації обмеженого випуску написи виконані чорним і білим квітами, що надають дизайну задньої частини цих бутс особливе пишнота. Текстові елементи Just do it і Merc зроблені білим жирним шрифтом, накладаючись на складний принт. У такий спосіб, Nike демонструють свій невичерпний потенціал відносно графічного оформлення наступних моделей бутс лінійки Mercurial.

бутс лінійки Mercurial
Текстові елементи Just do it і Merc

Разом з тим, виробник не тільки одержує можливість випускати нові варіанти розцвічень у майбутньому, але також Nike можуть змінювати графіку задньої частини бутс, що виводить «кастомізацію» моделі на небачений досі рівень, дозволяючи випускати величезне різноманітність спеціальних видань.

Логотип Nike на бутсах цієї обмеженої серії очевидно натхненний моделями VaporFly і ZoomFly, однак має одна досить цікава відмінність. Його чорний контур оттеняется додатковим контуром насиченого жовтогарячого кольору.

Верх із матеріалу Flyknit має більш глибоку текстуру по всій своїй поверхні завдяки впровадженню волокна Tenacity yarn, , що є більш легким і міцним, чому всі попередні зразки Flyknit.

Nike здатні зробити з бутсами Mercurial

Що стосується нижньої частини представлених бутс, те спеціальна пластина AerowTrac, минаюча через центр проміжної підошви, сприяє більш ефективній і чуйній передачі енергії. Наконечники шипів мають ясно-зелене фарбування, що перегукується з кольором їх внутрішньої сторони.

Усе це пишнота не дозволить вам позбутися думки, що перед нами лише невелика частина того, що Nike здатні зробити з бутсами Mercurial у майбутньому. Як говориться, продовження випливає.

Якщо ви бажаєте роздобути собі пари жовтогарячих бутс Superfly VII обмеженого випуску, ви усе ще можете замовити їх на сайті 4football.com.ua. Однак, рекомендуємо вам поквапитися.