Nike презентують бутси Mercurial Green Speed 360

Сьогодні Nike представляє обмежений випуск інноваційного ремейка класичної моделі зразка 2012-го року - Mercurial Green Speed.
модель Mercurial Green Speed 360

Відгадайте загадку. Розцвічення: чорно-зелена. Вік: шість років. Важить менше, чим недоспілий банан. Що це? Звичайно ж, це оригінальна модель бутс Nike Green Speed, одна з наших самих улюблених. Якщо ви теж були їх фанатом, тоді вам крупно повезло. Сьогодні Nike представляє обмежений випуск інноваційного ремейка класичної моделі зразка 2012-го року - Mercurial Green Speed.

Натхненна оригінальним дизайном GS, модель Mercurial Green Speed 360 зразка 2018-го року – це прекрасний приклад того, як потрібно створювати концептуальні бутси. Вона об'єднала в собі кращі елементи з революційного дизайну сучасної варіації Mercurial, але при цьому базується на ідейній концепції бутс 2012-го року як з погляду конструкції, так і візуального вигляду.

Насамперед слід зазначити, що верх бутс Green Speed нового покоління виконаний із синтетичного матеріалу методом кругового в'язання в 360-градусному виконанні. Це щось зовсім нове для Nike, адже раніше вони ніколи не використовували кругове в'язання подібним чином. У результаті вийшло футбольне взуття з винятково зручною посадкою, а технологія виробництва з використанням в'язаних матеріалів припускає повна відсутність відходів. Дуже ефективно. І дуже екологічно.

дизайну сучасної варіації Mercurial
модель бутс Nike Green Speed

Екологічна тема присутня практично у всіх елементах цих бутс. Зовнішній шар верху виконаний з перероблених матеріалів, так само як шнурки й піна в комірі. І знову переробка на всі 100 відсотків. Варто подякувати Nike за настільки неухильне проходження заявленої концепції. Крім цього, при виготовленні коробки для цих бутс було використано менше чорнила, чому звичайно, а сумка, що поставляється в комплекті, для взуття зроблена з переробленого поліестеру.

Підошва цих бутс суттєво відрізняється від останніх варіацій Vapor і Superfly. И хоча конструкція split-claw («роздвоєна лапа») збереглася, механізм зчеплення з поверхнею поля сильно відрізняється. Це цілком відповідає філософії OG Green Speed, у якій використовується підошва унікальної конструкції. Як і в оригінальній моделі зразка 2012-го року, в Mercurial Green Speed 360 2018 усе спрямоване на зниження ваги бутс, звідси й вирізані фрагменти підошви як попереду, так і позаду.

Nike випустять бутси Mercurial Green Speed 360

Її конфігурація не так сильно сфальцьована на забезпеченні максимальної швидкості при прискоренні по прямій, як стандартна модель Mercurial FG, разом з тим, вона забезпечує більший комфорт при розворотах, завдяки шипам трикутної форми.

Маневреність і спритність – от головна мета цих бутс.

Оновлена версія бутс також може похвастатися наявністю технології ACC («Контроль у будь-яких умовах»), яка була відсутня в оригінальній моделі. Якщо помніть, ця технологія була додана в бутси Mercurial GS2 другого покоління, тому зовсім не дивно, що нею оснащений і римейк моделі, що випускається через шість років. На щастя, тепер без великого текстового маркування. Однак, кожна пара має свій індивідуальний номер, що, втім, є звичайною справою для обмежених серій.

в Mercurial Green Speed 360 2018 усе спрямоване на зниження ваги

Як і в шість років тому, Nike випустять бутси Mercurial Green Speed 360 у кількості році, що відповідає, їх релізу. Це означає, що в усьому світі буде налічуватися всього 2018 коробка з бажаними бутсами, одна з яких уже зарезервована для Киліана Мбаппе, який піде по стопах Неймара в якості офіційного посла моделі Green Speed і вийде на поле в цих нових бутсах на матч із «Ліверпулем» у найближче середовище.