Adidas презентують нові іменні бутси Nemeziz Messi 19.1 302 Redirect

Adidas випустили іменну модель Nemeziz Messi 19.1 у рамках своєї колекції 302 Redirect

Розробивши новий дизайн бутс Nemeziz, попутно додавши їм риси стилю Лео Мессі, Adidas випустили іменну модель Nemeziz Messi 19.1 у рамках своєї колекції 302 Redirect. Колірна гама цих бутс - це тонкий натяк на кольори, що присутствующие у всіх комплектах форми «Барселони» нинішнього сезону.

новий дизайн бутс Nemeziz

Отже, на що отут слід звернути увагу. Насправді, це вже знайомі нам бутси Nemeziz 19 з маркуванням «схвалене» у вигляді силуету Мессі на внутрішній стороні задника. Візуальний вигляд цієї моделі, безумовно, більш витончений, чому деякі з, що недавно побачили світло іменних бутс, однак їх дизайн як не можна краще підходить Лео з погляду стилю.

знайомі нам бутси Nemeziz 19
, що недавно побачили світло іменних бутс

Нова іменна модель Ліонеля має білу основу, розведену червоними фірмовими елементами, синьої розділеною підошвою нового зразка й жовтими наконечниками шипів. Таке тонке виконання напевно порадує тих, хто приділяє пильної увагу деталям. І ще, відтінки, використані в дизайні цих бутс є основними квітами кожного із трьох комплектів форм «Барси» у поточному сезоні.

відтінки, використані в дизайні цих бутс
віртуоз поки воліє виходити на поле або в бутсах 302 Redirect Nemeziz 19.1

Ми вже одержали можливість побачити оновлені моделі COPA, Predator, X і Nemeziz з колекції 302 Redirect у дії, однак, що стосується нової іменної моделі Nemeziz Messi 19.1, схоже, нам доведеться небагато почекати. Аргентинський віртуоз поки воліє виходити на поле або в бутсах 302 Redirect Nemeziz 19.1 або ( останнім часом усе частіше) в Nemeziz 18.1 з колекції Virtuso. Цілком можливо, Лео просто розв'язав приберегти Nemeziz 19.1 Messi для нових здійснень на, що наближається «Копа Америка».