Ван Дейк, Дарміан і інші футболісти вже тренуються в унікальних «камуфляжних» бутсах наступного покоління Nike Tiempo Legend 8

Захисники «Ліверпуля» Вірджіл ван Дейк і Джо Гомес були помічені в досить унікальних бутсах.

Захисники «Ліверпуля» Вірджіл ван Дейк і Джо Гомес були помічені в досить унікальних бутсах. Зважаючи на все, ці загадкові бутси являють собою ніщо інше, як модель лінійки Nike Tiempo наступного покоління, реліз якої запланований на найближче літо.

перед нами модель наступного покоління Tiempo

Дизайн верху цих бутс являє собою хвилястий чорно-білий візерунок із замаскованим написом Tiempo. Так, її непросто помітити, але вона присутня на бутсах. Є присутнім також і виконаний білим контуром фірмовий логотип Nike. Той факт, що Ван Дейк і Гомес одночасно здалися на публіці в цих бутсах однозначно свідчить на користь того, що перед нами модель наступного покоління Tiempo - Legend VIII.

Насправді, одна з перших колірних варіацій моделі Tiempo 8 стала надбанням громадськості вже досить давно.

Усе це небагато нагадує те, як Puma анонсувала випуск своїх нових бутс із подібним «камуфляжним» дизайном. Враховуючи всі зусилля в цьому напрямку, що вживають футболістами з команди Nike, складається відчуття, що ми зможемо побачити бутси Tiempo Legend 8 у дії задовго до їхнього офіційного релізу. Можливо, навіть у найближче середовище в півфінальному бої на стадіоні «Камп Ноу».

ми зможемо побачити бутси Tiempo Legend 8

Італійські легіонер «Манчестер Юнайтед» Маттео Дарміан також тренувався в ексклюзивних бутсах, що є прототипом моделі наступного покоління Nike Tiempo Legend VIII.

Яке ваша думка про бутси наступного покоління Nike Tiempo Legend VIII? Залишайте свої коментарі під цією новиною, а також стежите за відновленнями в Календарі релізів футбольних бутс.

 Яке ваша думка про бутси наступного покоління Nike Tiempo Legend VIII