PUMA представили колекцію бутс Hacked Pack

PUMA дали старт своєї серії релізів ONE & Future презентацією колекції Hacked Pack. Якщо ви плануєте зробити фурор на футбольному полі, ці бутси – це саме те, що вам потрібно.

Вони вражають уяву й викликають замилування. Будьте готовими вивести свої ігрові навички на новий рівень. PUMA дали старт своєї серії релізів ONE & Future презентацією колекції Hacked Pack. Якщо ви плануєте зробити фурор на футбольному полі, ці бутси – це саме те, що вам потрібно.

ці бутси – це саме те, що вам потрібно

Готові зламувати оборону суперника? У такому випадку, ці бутси (доступні у двох розцвіченнях) обов'язково повинні бути у вашому арсеналі вже в найближчий вікенд. PUMA завжди славилися здатністю розсовували границі уяви, втілюючи в реальність самі свіжі й сміливі дизайнерські розв'язки. Тепер прийшов час вийти на авансцену розцвіченням: Electric green («Електричний зелений»), Black (чорний) і Charcoal grey («Вугільний сірий»).

Тут їсти що обговорити, тому не будемо витрачати дорогоцінний час і почнемо з колекції PUMA ONE. Дизайн верху цих бутс - це унікальний розв'язок, що представляє собою комбінацію зеленого (Electric green) і чорного квітів, які ефектно блокується за допомогою чорної підошви, прикрашеної безліччю яскраво-зелених шипів. Ці бутси як і колись залишаються легенями й швидкісними.

ці бутси (доступні у двох розцвіченнях) обов'язково повинні бути у вашому арсеналі вже в найближчий вікенд
Дизайн верху цих бутс - це унікальний розв'язок

Якщо говорити про технології, то бутси PUMA ONE з колекції Hacked Pack повністю ідентичні попередньої версії моделі ONE. Тут є присутнім усі той же синтетичний верх і комір із тканого матеріалу, а також спеціально розроблена тривимірна структура в передній частині.

Тепер розглянемо бутси модель PUMA Future 19.1 Netfit.

Їх оновлений дизайн має свої очевидні гідності: він відповідає сучасним віянням і притягає погляд. Надягти такі бутси на матч місцевої ліги було б досить зухвалим і самовпевненим учинком. Однак, якщо вам подобається чорне розцвічення, стильно розведена контрастними відтінками, ця модель виразно прийде вам по душі.

Підошва Green Gecko («Зелений гекон») із чорним і ясно-сірим квітами в якості базових буквально «просочується» крізь верх цих бутс.

Для досягнення більшого комфорту при контролю м'яча, модель Future виконана з текстильного матеріалу, що облягає, має вдосконалену форму, а також додаткові шари, пропонуючи футболістам новий вимір у процесі гри. Якщо для вас важлива щільна посадка, ми не можемо запропонувати вам варіант краще, чим Future.

Ці бутси також оснащені коміром із тканого матеріалу, що імітують звичайний шкарпетка.

бутси PUMA ONE з колекції Hacked Pack повністю ідентичні попередньої версії моделі ONE
моделі бутс Future і ONE залучать до себе серйозна увага футбольної громадськості

Колекція Hacked Pack є другим релізом «великої кішки» (PUMA) цього року, тому, можна змело затверджувати, що моделі бутс Future і ONE залучать до себе серйозна увага футбольної громадськості. Незабаром ви побачите таких зірок, як Луїс Суарес, Ромелу Лукаку, Антуан Грізманн і Серхіо Агуеро на футбольних полях в оновлених версіях бутс Future і ONE.

Виведіть свою майстерність на якісно новий рівень за допомогою бутс PUMA ONE і Future з колекції Hacked Pack, попереднє замовлення яких можна зробити на сайті 4football.com.ua