Дизайнер @SWithADot розробив “кастомний” дизайн бутс Mercurial для П'єра Емеріка Обамеянга

Габонський футболіст П'єр Емерік Обамеянг поповнив свою вражаючу колекцію, доручивши « хенд-мейд» дизайнерові взуття SWithADot попрацювати над парою футбольних бутс моделі Mercurial Superfly
дизайнерові взуття SWithADot попрацювати над парою футбольних бутс

Габонський футболіст П'єр Емерік Обамеянг поповнив свою вражаючу колекцію, доручивши « хенд-мейд» дизайнерові взуття SWithADot попрацювати над парою футбольних бутс моделі Mercurial Superfly VI «Black Lux» від Nike. У розробленому на замовлення дизайні буквально кожна деталь асоціюються з особистістю Обамеянга.

Mercurial Superfly VI «Black Lux» від Nike
іменна модель бутс, верх яких покритий шаром золота 18-каратной проби

Цей хлопець розуміється на «тюнінгу», будь те навушники, машини, предмети одягу або бутси. В форварда «Арсеналу» є значна колекція іменних зразків. Останнім на даний момент поповненням у цієї «кастомной» колекції є іменна модель бутс, верх яких покритий шаром золота 18-каратной проби. Усі логічно, адже П'єр Емерік розсікає по вулицях Лондона на розкішному золотавому Lamborghini.

До речі, це вже не перший раз, коли на нашому ресурсі згадується дизайнер @SWithADot. Торік він створив настільки ж вражаючий дизайн бутс « а-ля Халк» для гравця національної збірні Вірменії Тиграна Барсегяна. Що ж стосується «кастомной» версії Обамеянга, те в дизайні цих бутс домінує концепція Black Panther («Чорна пантера»), з використанням номерів його футболок в «Арсеналі» (14) і збірні Габону (9). Головний образ іменного візуального вигляду – це Avenger («Месник»), половина особи якого на правій бутсі представлена у вигляді портрета нападаючого «канонірів».

у дизайні цих бутс домінує концепція Black Panther
Обамеянг має тенденцію використовувати бутси Mercurial «кастомних», ретро, а також обмежених серій у тренувальному процесі.

П'єр Емерік Обамеянг є одним з найбільш відомих гравців команди Nike, , що просувають модель Mercurial, тому вкрай малоймовірно, що він вийде в цих барвистих бутсах на офіційний матч, проте, очевидці затверджують, що

Обамеянг має тенденцію використовувати бутси Nike Mercurial «кастомних», ретро, а також обмежених серій у тренувальному процесі.

Ознайомитися з іншими роботами дизайнера @ SWithADot ви можете відвідавши його сторінку в Instagram.