Predator Paul Pogba Season 5. «Поєднуючи пристрасть із захопленням»

Adidas готуються до презентації обмеженого випуску бутс із колекції Paul Pogba Capsule Collection зразка цього року

Adidas готуються до презентації обмеженого випуску бутс із колекції Paul Pogba Capsule Collection зразка цього року. Дана колекції вступає у свій п'ятий сезон. У її рамках виробник прагнути поєднує першу й головну пристрасть Поля Погба - футбол, з його захопленням баскетболом.

Adidas готуються до презентації обмеженого випуску бутс

Adidas знову випустять обмежену серію футбольних бутс Paul Pogba Predator. Ця модель являє собою комбінацію модного стилю з першокласною якістю. У Поля Погба з'явиться нова версія іменних бутс Predator 19+, , що відбивають його креативний підхід до гри, динаміка й природний талант, демонстрований на футбольному полі. Adidas зробили чергову спробу об'єднати любов Погба до футболу з його іншим спортивним захопленням – грою в баскетбол. У результаті ми маємо чудові бутси Адідас білосніжного розцвічення з рельєфним верхом, що одержали назву snakeskin («зміїна шкіра»). В одного із провідних майстрів гри з'явилися ще одні неймовірно стильні бутси.

випустять обмежену серію футбольних бутс Paul Pogba Predator
У Поля Погба з'явиться нова версія іменних бутс Predator 19+

Прагнучи зберегти концепцію лінійки Predator розробляючи зовнішній вигляд цих бутс, дизайнери Adidas використовували традиційні кольори даної моделі: білий, чорний і червоний. Однак, вони зробили один цікавий хід. Основний колір нової версії бутс - білий, а зовсім не чорний, як у традиційних Predator. Їх візуальне оформлення припускає наявність деталей чорного й червоного квітів, а на підошві є сріблисті вставки й стильні червоні шипи. Дизайн цих нових Predator 19+ буквально просочений духом Поля Погба. Ми вже в нетерпінні побачити його на поле в іменних бутсах 5-го сезону.

розробляючи зовнішній вигляд цих бутс
Основний колір нової версії бутс - білий

До речі, у колекцію Paul Pogba Season 5 входять не тільки нові бутси, але й цілий набір супутніх спортивних товарів, покликаних вивести вас на новий рівень стилю. Adidas створили відмінну баскетбольну майку й шорти, причому шорти є універсальними, і можуть використовуватися як на футбольному полі, так і на баскетбольному майданчику, залежно від того, у яку гру ви збираєтеся відіграти сьогодні. На товарах для баскетболу присутній стильний іменний логотип PP, розроблений спеціально для даної колекції й символізує захоплення Поля баскетболом.

у колекцію Paul Pogba Season 5 входять не тільки нові бутси
На товарах для баскетболу присутній стильний іменний логотип PP

Колекція «футбол + баскетбол» не була б повноцінної без баскетбольних кросівок. Дизайн цієї моделі натхненно однієї з головних баскетбольних зірок сучасності - Джеймсом Харденом. Інженери Adidas використовували конструкцію моделі кросівок Harden Vol2, що забезпечує поліпшену амортизацію. Це не зовсім звичайна модель Predator, тому що вона оснащена підвищеною підошвою BOOST і додатковим захистом на заднику, що робить їхнім оптимальним варіантом для вуличного баскетболу.

Поль Погба знову продемонструє свої кращі ігрові якості на поле в нових бутсах Predator Season 5

З нетерпінням чекаємо, коли Поль Погба знову продемонструє свої кращі ігрові якості на поле в нових бутсах Predator Season 5. Це неодмінно відбудеться протягом найближчих тижнів. Вам же не потрібно чекати, щоб роздобути свою пару, оскільки ви ВЖЕ ЗАРАЗ маєте можливість замовити їх на 4football.com.ua